Ova recenzija je poslednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Meridianbet kladionica

8.3/10

Prednosti:

 • Margina ispod 5.5%

 • Moderna mobilna aplikacija

 • Bonus bez depozita

 • 2 miliona RSD po isplati!

Načini plaćanja:

Skrill Mastercard Visa Bankovni račun Platna kartica Maestro IPS Vaučer

Nije dostupno na vašoj lokaciji

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  8

 • Kvote

  7

 • Mobilni

  8

 • Upotrebljivost

  7

 • Vrste opklada

  8

 • Kredibilitet

  9

 • Načini plaćanja

  10

 • Podrška

  9

Bonusi i promocije Meridianbet sportske kladionice

8 / 10

Ponuda kladionice Meridian u vidu bonusa i promocije je jedna od najboljih na srpskom tržištu. Ova kladionica nudi bonus do 1000% ukoliko odigrate 5 ili više parova na vašem tiketu! Minimalna kvota koja ulazi u promociju je 1.35, i dobićete bonus od 3% na dobitni tiket od 5 parova koji ispunjava ovaj uslov. Procenat se brzo povećava sa brojem parova, a maksimalni bonus od 1001% dobijate ako odigrate tiket sa 40 parova na njemu!

Ukoliko promašite samo jedan par na tiketu, Meridianbet vam vraća ulog (cash back)! Kvota koja vas kvalifikuje za ovu promociju je 24 ili više, u kom slučaju kladionica vraća ulog. Ulog se duplira na kvoti 44, a na pogođenoj kvoti 1004, dobijate nazad ulog cifru koja je stotinu puta veća od uloga!

Meridian kladionica nudi i veliki bonus utorkom, tako da ne zaboravite da se svakog utorka u 13h ulogujete i vidite da li vam je Super Utorak doneo fantastičan bonus.
Ova kladionica često organizuje i mesečna takmičenja za one koji pogode najveću kvotu u toku tih 30 dana. Ukoliko ste baš Vi srećan dobitnik, čekaće vas lepi novčani bonusi i nagrade.

Svim novim članovima MeridianBet nudi bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 RSD, bez uslova! Sve što treba da uradite je da se registrujete i uzmete bonus ako pogodite tiket od 6+ parova minimalne kvote 3.00! Registracija i prijavljivanje će vam svega oduzeti par minuta.

Kladionica Meridian - kvote

7 / 10

Ponuda Meridianbet kladionice je široka i kvote su solidne, pogotovo za srpsko tržište. Margina je postavljena ispod 5.5% za najpopularnije fudbalske mečeve, što se može meriti i sa nekim od najpopularnijih svetskih kladionica.

Ipak, ako želite da igrate neke manje popularne lige, margina može otići i preko 7%. NHL i NFL kvote su takođe solidne, margina se kreće oko 6%, a retko ćete videti da za bilo koje tržište margina bude viša od 8%. Ipak, u svim sportovima je uočljivo da su margine više u manje popularnim ligama od onih popularnijih.

Sa druge strane, pokrivenost sportova i veliki broj liga na koje se možete kladiti poništavaju nešto niže kvote na manje popularne mečeve. Lista svih mečeva sa kvotama se nalazi na sajtu.

Margina za klađenje

 • Fudbal

  Fudbal

  7.67%

 • Košarka

  Košarka

  7.59%

 • Odbojka

  Odbojka

  7.91%

 • Tenis

  Tenis

  7.86%

Ukupna margina za klađenje: 7.8%

Mobilna aplikacija i sajt

8 / 10

Kladionica Meridian ima jednu od najmodernijih mobilnih aplikacija u Srbiji. Postoji i iOS i Android aplikacija i obe su potpuno funkcionalne i lako se prilagođavaju vašem ukusu. Kada korisnik jednom podesi svoje opcije, ta podešavanja će biti zapamćena.

Ova aplikacija je u obe prodavnice najbolje ocenjena srpska aplikacija za klađenje, tako da možete biti sigurni da je vrhunskog kvaliteta! Ukoliko ne želite da koristite aplikaciju, već ste se navikli na izgled sajta na vašem računaru, možete koristiti i novi sajt u mobilnoj verziji koja radi odlično i potpuno je funkcionalna i brza.

Možete igrati u iPhone aplikacija

iPhone aplikacija

Više

Možete igrati u Android aplikacija

Android aplikacija

Više

Možete igrati u Mobilni pretraživač

Mobilni pretraživač

Više

Možete igrati u opera mini

opera mini

Više

Meridian kladionica - funkcionalnost sajta

7 / 10

Meridian Bet Sportska kladionica ima sajt na kojem ćete se lako snaći. Klasično je dizajniran u crveno-crnoj boji, tako da sve dolazi do izražaja. Sa leve strane možete videti sportove i lige na koje se možete kladiti, dok je na desnoj strani vaš tiket.

 • Ograničenja
 • Paleta boja koja nije prijemčiva za oči

Čitav središnji deo zauzimaju mečevi sa kvotama. Za fudbalske mečeve prikazani su samo osnovni tipovi, dok za sve ostale igre morate prvo kliknuti na meč koji vas zanima.

Tipovi opklada

8 / 10

Klađenje na Meridian Bet je raznovrsno i svaki sportski fan će ovde moći da nađe ono što ga zanima. Ova kladionica ima preko 20 različitih sportova, e-sportova i specijala dostupnih za klađenje preko interneta.

Pored najpopularnijih fudbalskih liga i najvećih takmičenja iz svih najgledanijih svetskih sportova, sportska kladionica Meridian Bet vam nudi i različite manje sportove koji privlače specifične fanove, poput australijskog fudbala, skijaškog trčanja ili pikada. Takođe, možete se kladiti i na interesantne specijale, poput toga da li će evro biti slabiji od američkog dolara sledeće godine ili ne. Najpopularniji izbori u 2020. godini, za predsednika Sjedinjenih Američkih Država su bili pokriveni, a slična je situacija i sa drugim izborima u najvećim i najmoćnijim državama sveta.

Klađenje uživo u kladionici Meridianbet je posebno iskustvo. Sve najveće fudbalske lige i najveća takmičenja u drugim sportovima su pokrivena i dostupno je dosta opcija za klađenje. I prednost i mana je zaista brzo menjanje kvota, nema pravila, tako da u nekim dinamičnim sportovima, poput košarke i tenisa, ponekad nećete uspeti da „uhvatite“ najbolju ponudu.

MeridianBet vrste igara

Meridian Kladionica Kredibilitet

9 / 10

Meridianbet kladionica osnovana je davne 2001. godine od strane Meridian Tech d.o.o. i ima sedište u Beogradu, Srbija. U gotovo 20-godišnjoj istoriji, kladionica Meridianbet je zauzela jedno od vodećih mesta u srpskoj kladioničarskoj industriji i popularna je pogotovo zbog svoje, sada već čuvene, slobodne igre. U slobodnoj igri možete izabrati bilo koji događaj, i na osnovu verovatnoće da se on dogodi, kladionica će vam dati kvotu po kojoj se možete kladiti.

Vlasnik MeridianBet-a je legalna i priznata kompanija Meridian Gaming Ltd. čije sedište se nalazi na Malti. Licencirana je jednom od najprestižnijih licenci za klađenje u čitavom svetu!

Načini uplate i isplate

10 / 10

Meridian kladionice imaju dosta opcija za uplatu i isplatu novca, što je velika prednost klađenja na MeridianBet.

Uplate

Možete uplatiti novac putem VISA, Master kartice ili Maestro kartice, preko Skrilla, mCash-a, iPay-a, a možete depozit uplatiti i preko pošte ili na samom uplatnom mestu Meridian kladionice.

Uplata preko kartice obavlja se jednostavno. U vašem nalogu izaberite meni „Uplata i Isplata“ i zatim jednu od ponuđenih kartica. Minimalna uplata je 300 RSD.

Uplata preko Skrilla je slična. Iz istog menija izaberite Skrill i potvrdite uplatu. Minimalna uplata je takođe 300 RSD preko ovog metoda.

iPay vaučer funkcioniše na isti način kao i prethodna dva navedena načina, a možete popuniti i uplatnicu koju možete uplatiti u svakoj pošti ili banci.

Isplata

Isplata sa Meridian Bet naloga zavisi od načina uplate. Ako ste uplatu depozita izvršili preko Skrill-a, onda isplatu dobitka možete izvršiti isključivo preko Skrill-a. Međutim, ako ste uplatu izvršili preko bilo kog drugog metoda uplate (kartica, banka, iPay), možete iskoristiti bilo koji metod isplate, osim Skrill-a.

Kada je u pitanju limit isplate, Meridian kladionica prednjači svojim visokim marginama. Naime, kod kladionice Meridian Bet je moguće podići dva miliona dinara po jednoj isplati što je svakako iznos koji je izvan konkurencije kada govorimo o kladionicama u Srbiji.

Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
Iznos vreme Provizija Iznos vreme Provizija

Skrill

300 RSD–n/d Instant 0%

Mastercard

300 RSD–n/d Instant 0%

Visa

300 RSD–n/d Instant 0%

Maestro

300 RSD–n/d Instant 0%

IPS

200 RSD–n/d Instant 0%

Mobi Banka

100 RSD–n/d Instant 0%

Bankovni račun

500 RSD–n/d Instant 0% 500 RSD–n/d N/D N/D

Vaučer

100–150,000 RSD Instant 0%

Pošta Srbije

100–100,000 RSD N/D N/D

BetShop

10 RSD–n/d N/D N/D

VCash

200–200,000 200 RSD Instant 0%

Korisnička podrška

9 / 10

Meridian kladionica ima puno opcija na raspolaganju za svoje mušterije koje žele da kontaktiraju korisničku podršku.

Dostupni su preko mail-a, besplatnog telefona i četa. Radno vreme je gotovo 24 časa, ne rade samo od 4 – 7 ujutru, tako da možete da dobijete odgovor na svoje pitanje gotovo u svako doba dana i noći. Od čet opcija tu su Viber, WhatsApp, Telegram, Line i Signal, tako da možete izabrati svoju omiljenu aplikaciju za kontaktiranje. Kontakt telefon i e-mail adrese možete pronaći na sajtu.

Support contacts

Telefon

0800333440

Email

info@meridianbet.rs

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 5 / 5 4 / 5 5 / 5
ljubaznost 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Vreme odziva Trenutno 1 radni dan 10-15 minuta

Ukupan Utisak

8.31 / 10

U kladionici Meridian bet dobićete odlične bonuse i kvote, a izbor sportova i mečeva je jedan od najboljih u Srbiji. Najslabija tačka sajta čak nema ni veze sa kvalitetom kladionice – to je dizajn, odnosno preciznije, njegova boja.

 • Ograničenja
 • Dizajn sajta bi mogao da bude bolji

Sve ostalo je na vrlo zadovoljavajućem nivou, ako ne i odličnom! Sa ovom kladionicom nećete razmišljati o uplatama i isplatama, kao i o korisničkoj podršci. Sve je brzo i jednostavno i posle otvaranja naloga ovde nećete poželeti da odete.

MERIDIANBET RECENZIJA – BONUS BEZ UPLATE ZA NOVE IGRAČE!!!

Često postavljana pitanja

? Kako da kreiram internet nalog na Meridian-u?
U gornjem desnom uglu sajta za klađenje možete videti dugme za registraciju na sajtu. Pošto ga pritisnete, pratite uputstva i lako ćete kompletirati registraciju.
? Kako da osvojim bonus klađenja na Meridian Bet?
Bonus dobrodošlice se osvaja ukoliko odigrate 6+ mečeva ukupne kvote 3.00.
? Kako kontaktirati korisnički servis meridian kladionice?
Korisnički servis možete kontaktirati kroz naslovnu liniju koja je na samom vrhu sajta.
? Šta su bonus kvote u kladionici Meridian bet?
Bonus kvote omogućavaju dodavanje jednog meča na vaš tiket koji već sadrži 3 opklade.
? Da li kladionica Meridianbet ima mobilnu aplikaciju?
Da, postoji aplikacija i za iOS i za Android.

Opšte informacije

Naslov Meridianbet
Zvanični sajt www.meridianbet.rs
Godina osnivanja 2019
Telefon

0800333440

Email

info@meridianbet.rs

Plaćanja Skrill, Mastercard, Visa, Bankovni račun, Platna kartica, Maestro, IPS, Vaučer, Mobi Banka, Pošta Srbije, BetShop, VCash
Vrste opklada Golf, Snooker, Trke pasa, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Olimpijske igre, Šah, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, Evrovizija, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
AUTOR RECENZIJE

Janko Glavonjić

Janko Glavonjić

Imam pet godina iskustva kao tipster i kladioničarski konsultant. Radim i kao sportski novinar, trudim se da ispratim sve od fudbala do snukera. Ekspert za klađenje na tenis.