Ova recenzija je zadnji put ažurirana:

Dodaj komentar

Soccer Bet Sportska Kladionica

6.5/10

prednosti:

 • Veliki izbor različitih tipova igara

 • Veoma jednostavna registracija

 • Pregledan i funkcionalan sajt

 • Raznovrsnost načina uplate

Specifikacije

 • Funkcionalnost

  8

 • Kvote

  7

 • Mobilni

  5

 • Bonusi i promocije

  5

 • Vrste opklada

  8

 • Kredibilitet

  7

 • Opcije plaćanja

  7

 • Podrška

  5

Funkcionalnost Soccer kladionica

8/10

Soccer kladionica je definitivno jedna od najrasprostranjenijih na teritoriji Republike Srbije. Tokom svog postojanja postala je poznata kao sponzor mnogih sportskih klubova i sportista, kao i po učešću u brojnim humanitarnim akcijama. Nakon kratke registracije i uplate depozita odmah možete početi sa klađenjem.

Prednosti

Nedostaci

Korisnička podrška je moguća samo putem mail-a i upita na website-u

Minimalne uplate depozita nisu toliko transparentno prikazane

Ne postoji mobilna aplikacija za iOS

Soccer kladionica kontinuirano radi na unapređivanju website-a i mobilne aplikacije i uvodi nove sadržaje, poput klađenja na e-sportove i tako ostaje konkurentna na tržištu sportskog klađenja.

Kvote

7/10

Što se tiče kvota ponuda SoccerBet kladionice je, može se reći, u nivou sa većinom kladionica koje posluju kod nas, uz neka minimalna odstupanja. Ovo je verovatno uslovljeno ne tako velikom konkurencijom na našem tržištu. Margine na fudbalske utakmice se kreću oko 5% do 6% što je moramo se složiti veoma dobra ponuda u odnosu na ostale kladionice koje posluju u Srbiji.

Margina klađenja

Fudbal

9.25%

Košarka

6.52%

Tenis

6.81%

Odbojka

10.1%

Ukupna margina kladionice:

8.2%

Mobilna aplikacija SoccerBet sportske kladionice

5/10

Soccer Sportska Kladionica ima razvijen website prilagođen internet pretraživačima na mobilnim telefonima i mobilnu aplikaciju za Android uređaje (verzija 4.4 i noviji). Nažalost, nema mobilnu aplikaciju za iOS, što je ujedno i jedna od većih mana ove kladionice.

Aplikacija izgleda potpuno isto kao i website za mobilne pretraživače, što može biti i zbunjujuće jer vam u meni-ju opet nudi instaliranje aplikacije. Aplikaciju ne možete naći u Google Play prodavnici, jer ne dozvoljavaju aplikacije koje se bave kockanjem, igrama i takmičenjima za novac.

Za instaliranje aplikacije potrebno je da, preko website-a za mobilne uređaje, skinete aplikaciju i instalirate je na svoj Android mobilni uređaj. Pre instalacije potrebno je i da dozvolite instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora. Ovu opciju ćete naći u Podešavanjima, pod karticom Bezbednost. Kod novijih mobilnih uređaja, nakon skidanja aplikacije, uređaj vas sam vodi kroz proces instalacije i zaobilaženja svih bezbednosnih mera.

Promocije I bonusi kladionica soccer

5/10

Soccer kladionica nema gotovo nikakvu ponudu promocija i bonusa. Možda im je najveća mana što nemaju bonus dobrodošlice. Postojeće promocije su veoma haotično predstavljene, kao da ne žele da se korisnici snađu. Istekle promocije nisu uklonjene sa website-a i po redosledu listanja pomešane su sa aktuelnim i promocijama vezanim za kazino.

Soccer bonusi do 400%

Da bi se ostvario minimalni bonus od 3%, potrebno je odigrati minimum 5 parova, gde je minimalna kvota po paru 1.25. Bonus raste sve do 400%, za koji je potrebno odigrati 40 parova.

Produži tiket i osvoji BMW grand coupe jer dužina je bitna

Uslov za učešće u ovoj promociji je da odigrate što više parova, gde je pojedinačna kvota 1,35 ili više i da ste za tiket uplatili minimalno 50 RSD. U promociji učestvuju svi koji su tikete uplatili u objektima Soccer kladionice ili online. Nagrade su i više nego odlične.

Nagrađuje se prvih 5 korisnika koji imaju dobitni tiket sa najviše pogođenih parova sa pojedinačnom kvotom 1,35 i uplaćenih 50 RSD po tiketu.

 • Prva nagrada je BMW Gran Coupe,
 • Druga nagrada je LG 65″ TV & Soundbar,
 • Nagrade za trećeplasiranog, četvrtoplasiranog i petoplasiranog učesnika je Sony Playstation 5.

Promocija traje do ponoći 06.12.2020. godine.

Vrste igara (tipova)

8/10

Ponuda kladionice Soccer po pitanju tipova i igara je preko 400 vrsta. Pored standardnih sportova na koje smo navikli Soccer kladionce nude i određen broj manje popularnih sportova poput futsala, stonog tenisa, pikada i snukera.

Da se trude da budu u toku sa razvojem ove vrste poslovanja svedoči i uvrštavanje klađenje na e-sportove u svoju ponudu. Tako su moguća klađenja na Soccer Bet na veoma popularne e-sportove, FIFA, NBA2K, CS:GO, LOL, Starcraft 2 i druge. Po vrstama tipova za svaki od sportova Soccer kladionice uopšte ne kaskaju za mnogo razvijenijim kladionicama sa teritorije Republike Srbije.

Boks

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Liga Šampiona

Fudbal

Formula 1

Trke konja

Košarka

Tenis

UFC

Darts

Vaterpolo

Hokej

Rukomet

CS:GO

Kredibilitet

7/10

Vlasnik Soccer kladionica je kompanija Phuket d.o.o. koja ima odobrenje za rad broj 000-424-00-00370/2015 izdato od Ministarstva finansija Poreske uprave, Sektora za menjačke i devizne poslove i igre na sreću. Na sajtu Agencije za privredne registre piše da je Phuket d.o.o. Beograd osnovan 21.06.2011. godine.

Uzimajući u obzir da imaju dozvolu za rad izdatu od strane ovlašćenog organa Republike Srbije, 200 objekata širom Srbije i veoma malo do nikakvih zamerki korisnika, zaključuje se da je klađenje u Soccer kladionicama bezbedno I da korisnici ne treba da brinu o isplatama dobitaka I zaštite podataka o ličnosti.

Pogotovo od kako se zna da je od skora, vlasnik Soccer kladionica jedna od najvećih kompanija u industriji igara na sreću.

Opcije za plaćanje

7/10

Uplate

Soccer kladionca nude više načina uplate depozita na nalog. Pored klasične uplate u bilo kom objektu Soccer kladionice, postoji i drugi praktičniji načini. Tu je uplata putem opšte uplatnice, mobilnog ili internet bankarstva, platnim karticama (mastercard, maestro, visa, DinaCard) i iPay vaučera.

Postoji i još jedan, inovativan, način uplate, a to je akcija “Soccer Dobar Komšija”. Sve što je potrebno je da popunite kratak online formular sa vašim zahtevima ili da pozovete jedan od brojeva agenata po gradovima i oni će doći na vašu adresu, a usput mogu obaviiti I kupovinu za vas. Ova akcija je motivisana novonastalom situacijom u vezi Covid-19 virusa i preporukama da rizične kategorije stanovništva izbegavaju nepotrebne kontakte.

Minimalni iznos uplate na nalog je 20 RSD.

Minimalni iznos uplate platnim karticama i iPay vaučerima je 500 RSD. Nakon uplate novac postaje odmah dostupan na nalogu.

Isplate

Za isplatu sredstava postoje samo dve opcije, u objektima Soccer kladionica ili na bankovni račun. Pre svake isplate morate da rezervišete sredstva za isplatu i u obavezi ste da ih podignete u roku od 24h koliko traje privremeni jedinstveni kod. Da biste podigli novčana sredstva u objektima kladionice potrebno je da ponesete ličnu kartu na uvid.

Maksimalan iznos isplate je 10 miliona RSD.

IznosVremeProvizija
IznosVremeProvizija

MasterCard

VISA

Bankovni transfer

500 RSDTrenutno0
500 RSDTrenutno0
20 RSDDo 24 sata0
500 RSDDo 72 sata0
500 RSDDo 72 sata0
20 RSDDo 72 sata0

Podrška

5/10

Korisnička podrška je često jedan od prelomnih momenata kod odabira kladionice. Kvalitetna podrška znači razrešavanje svih eventualnih nedoumica u vezi sa nalogom ili klađenjem.

Soccerbet kladionica podržava samo jedan, odnosno uslovno dva načina korisničke podrške. Prvi je e-mail info@soccerbet.rs, a drugi automatski upit sa kartice “Pomoć” na website-u. Oba načina su veoma spora, a drugi i dosta nepouzdan. Dakle, ne postoji live chat, viber nalog i ni jedan broj telefona.

Telefon

E-mail

info@soccerbet.rs

Live chat

Kompetentnost
Ljubaznost
Vreme javljanja-20 sati-

Ove informacije o podršci poslednji put ažurirane su:
26.04.2021

Ukratko

6.5/10

Soccer kladionica ima odličnu ponudu sportova, tipova i vrste igara. Odlično su se prilagodili pandemijskim uslovim poslovanja raznovrsnošću klađenja na e-sportove.

Za apsolutnu pohvalu je i akcija „SOCCER DOBAR KOMŠIJA”, koja posebno pogoduje starijim sugrađanima. Međutim, uopšte nije za pohvalu odsustvo mobilne aplikacije za iOS, veoma loš sistem korisničke podrške i nejasan pregled promocija i bonusa.

Nedostaci

Ne postoji iOS aplikacija

Korisnička podrška dostupna samo putem mail kontakta

Pretpostavka je da bi razvijanje mobilne aplikacije za iOS dovelo značajan broj korisnika, jer je Apple još septembra 2019. godine zvanično došao u Srbiju. A dodatno razvijanje korisničke podrške bi svim korisnicima dalo utisak da je kladionici Soccer bet stalo do svojih korisnika.

Ukupan Utisak:

6.5/10

FAQ

? Kako da izvršim uplatu sredstava na nalog?
Postoji više načina uplate sredstava na nalog.

 • Uplatom u objektu Soccer kladionice


 • Uplata opštom uplatnicom, preko mobilnog ili internet bankarstva


 • Platnim karticama (mastercard, maestro, visa, DinaCard),


 • iPay vaučerom,


 • Korišćenjem pogodnosti „SOCCER DOBROG KOMŠIJE”.
? Zaboravio sam korisničko ime, šta da radim?
Problem zaboravljenog korisničkog imena rešava se slanjem JMBG-a korisničkom servisu na e-mail info@soccerbet.rs.
? Kako da izvršim isplatu sredstava sa naloga?
Isplata sa naloga je moguća na samo dva načina, u objektu kladionice ili na bankovni račun.
? Da li postoji mobilna aplikacija?
Da, postoji mobilna aplikacija za Android uređaje (verzija 4.4 i više).
? Kako da obrišem svoj nalog?
Jednom otvoren nalog je nemoguće obrisati.

Osnovne informacije

Info_sidebar
NaslovSoccerbet
Zvanični sajtsoccerbet.rs
Godina osnivanja2011
TelefonNone
Mailinfo@soccerbet.rs
Plaćanja MasterCard, VISA, DinaCard, Bankovni racun

Autor recenzije

Jovan Ilic

Jovan Ilic

Oduvek je postojala ta ljubav prema sportu, posebno fudbalu. Svaka se utakmica pratila sa velikom pažnjom, beležila statistika, transferi...

jovan.ilic@mightytips.com

Soccerbet Recenzije kladionica od strane kladioničara

Ocena igrača

Bazirano na osnovu 2 ocena

5.2 / 10

Pouzdanost

5/10

Ponuda klađenja

5.5/10

Kvote

6/10

Ponuda uživo klađenja

5/10

Isplate

5/10

Podrška

5/10

Bonusi i promocije

4.5/10

Mobilni

5.5/10

Miroslav

1.3 / 10

Ocajna i neorganizovana.

Protivzakonito uzimanje pri registraciji svih licnih podataka i insistiranje na polu,losa podrska,veoma spora isplata u live.

sekulic21

9.1 / 10

Sve najbolje igram veoma dugo onlajn igre

Pa u zadnje vreme me bas nece ali to nije do vas

Molimo ocenite kladionicu i napišite recenziju

Pouzdanost

0/10

Ponuda klađenja

0/10

Kvote

0/10

Ponuda uživo klađenja

0/10

Isplate

0/10

Podrška

0/10

Bonusi i promocije

0/10

Mobilni

0/10