Ovaj članak je poslednji put ažuriran:

Pročitajte recenziju

Meridian Bet aplikacija

Android aplikacija

 • RS, EN

 • 5089 preuzimanja

 • 14.8 Mb

 • 8 / 10

iOS aplikacija

 • RS, EN

 • 4567 preuzimanja

 • 44.5 Mb

 • 9 / 10

Nije dostupno na vašoj lokaciji

Meridian Bet aplikacija

Ovo je kratak vodič za Meridian Bet za Android i IOS telefone. U ovom tekstu ćemo se baviti isključivo uslugama mobilne verzije sajta i aplikacija – od objašnjenja kako sve funkcioniše do poređenja sa konkurencijom i računarskom verzijom kladionice. Ako vas interesuju opšte informacije o Merdian online kladionici, možete ih naći ovde.

meridianbet acc menu

Kako Preuzeti Meridianbet Aplikaciju?

Proces instalacije zavisi od operativnog sistema koji vaš telefon koristi. Sajtu možete pristupiti bez obzira na model telefona, ali postoje dve različite aplikacije za Android telefone i iOS, to jest Apple modele iPhone-ova.

Meridian Bet Android Aplikacija

Korisnici Android telefona imaju blago otežan pristup mobilnim aplikacijama za klađenje. Iza ovoga stoji činjenica da Google Play Store ne dozvoljava aplikacije za kockanje. S obzirom da većina korisnika sve aplikacije preuzima sa Play Store-a, mnogima nije poznat proces instalacije aplikacija koje nisu na istom.

Dakle, potrebno je da dozvolite telefonu da instalira APK datoteke iz nepoznatih izvora. Na Android telefonima, sve sem Play Store-a je nepoznat izvor. Ovaj proces nije uvek isti, u zavisnosti od modela telefona i verzije Android operativnog sistema.

Ako imate stariju verziju od Android 8.x, uradite sledeće:

 • Idite na podešavanja (Settings)
 • Izaberite opciju “bezbednost” (Security)
 • Štiklirajte opciju “Nepoznati izvori” (Unknown sources)
 • Preuzmite Meridianbet APK datoteku sa zvaničnog sajta i otvorite je

Ako imate noviju verziju operativnog sistema, tj. 8.x i naviše, samo preuzmite Meridian app za Android. Otvorite ga, i pojaviće se pitanje da li verujete datom izvoru. Izaberite opciju “Da”, i mobilna aplikacija će se instalirati.

Meridian Bet iOS Aplikacija

Srećom, Meridian aplikacija za iOS je daleko pristupačnija. Apple Store nema nikakvih problema sa aplikacijama za klađenje, tako da Meridianovu možete preuzeti kao i bilo koju drugu.

Samo uđite na Apple App Store, nađite MeridianBet.rs aplikaciju, i kliknite “Preuzmi”.

Mobilna Verzija Sajta u Poređenju sa Računarskom i Aplikacijama – Prednosti i Nedostaci

Meridian mobilnu verziju sajta možete posetiti uz pomoć bilo kog internet pretraživača, kao što su recimo Google Chrome ili Safari.

Na prvi pogled, teško je primetiti bilo kakvu razliku između sajta i aplikacije. Kompletno isto izgleda, i sve funkcije i opcije su na identičnim mestima. Kao i na desktop verziji, možete sačuvati svoje podatke, tako da ne morate svaki put da se ponovo prijavljujete. Ako dozvolite sajtu da koristi kolačiće, čuvaće i informacije kao što su polu-popunjeni tiketi ili podešavanja.

Meni u donjem levom uglu takođe ima sve opcije koje biste mogli poželeti. Od uživo klađenja preko promocija i statistika, vrlo je teško naći bilo kakav nedostatak kod mobilne verzije Meridian sportske kladionice. Zapravo, ovo poteže pitanje koja je uopšte svrha instaliranja aplikacije osim naravno pogodnosti klađenja van kuće, van kladionice. Jednostavno rečeno ‘ klađenju odakle god poželite.

Još jedna korisna stvar koja nam pada na pamet je to što na možete pristupiti ponudama i bez internet konekcije. Naravno, informacije neće biti aktuelne, ali mogu biti od koristi u retkim situacijama.

Aplikacija takođe ima mogućnost da vas notifikacijama obaveštava o tiketima i novim ponudama.

Funkcionalnost

Vizuelno, Meridian aplikacija za Android i iOS je vrlo jednostavna i intuitivna. Sve opcije i mogućnosti su podeljene u logične celine, i nećete se dugo pitati gde se šta nalazi.

Najviše bismo pohvalili sistem za praćenje tiketa, koji je dostupan u donjem desnom uglu aplikacije ili mobilnog sajta. Omogućava vam da uvek budete informisani o tome kako vaše opklade napreduju, da li možete iskoristiti bilo kakve bonuse i promocije, i mnoge druge detalje.

Kako se prijaviti?

Bez obzira na to da li koristite Meridian Android aplikacije ili mobilnu verziju sajta, prijava je laka i brza. Do prozora koji vam omogućava prijavu možete doći na nekoliko načina.

Prvi je isti bez obzira na to da li koristite aplikaciju ili ne. Pritisnite “Meni” dugme u donjem levom uglu ekrana. Sa leve strane će se pojaviti siva kartica. Pri vrhu kartice videćete opcije “Prijava” i “Registracija”. Prva će vam omogućiti da se prijavite uz pomoć korisničkog imena i lozinke. Ukoliko nemate Meridianbet nalog, prvo izaberite opciju “Registracija” i popunite formular.

Druga metoda se blago razlikuje između aplikacije i sajta. Na sajtu je uvek dostupno dugme „Prijava“ u gornjem desnom uglu. Da bi ste do istog došli u aplikaciji, potrebno je da prvo pritisnete ikonicu u obliku čoveka, takođe u gornjem desnom uglu. Nakon toga, pritisnite crvenu opciju „Prijava“, što će vam omogućiti da se prijavite uz pomoć imejl adrese i lozinke.

Sportsko Klađenje

Na svim verzijama je moguć pristup kompletnoj Meridianovoj ponudi sportskih događaja, kladioničarskih marketa, i svih ostalih funkcionalnosti online kladionice. Proces pravljenja tiketa zavisi od toga šta vam treba.

Početna strana koju vidite čim pokrenete aplikaciju ili otvorite sajt nudi kratak izbor Meridianovih predloga. Ovo su uglavnom fudbalski mečevi iz najvećih svetskih liga, kao što su Liga šampiona ili popularna „velika petorka“ evropskog fudbala.

Ako vam ove opcije nisu dovoljne, idite u meni u donjem levom uglu. Pri vrhu liste se nalazi opcija „Sportovi“. Kada je izaberete, na ekranu će se naći sve ponude koje sportska kladionica Meridian nudi, podeljene u logične kategorije. Pri vrhu ekrana možete birati sportove koji vas interesuju, dok su ispod selekcije podeljene po državama i takmičenjima. Kada izaberete selekciju koja vas zanima, možete proveriti tiket uz pomoć opcije „Tiket“ u donjem desnom uglu.

Povrh toga, ako znate tačno šta želite, u meniju se na vrhu nalazi i funkcionalnost pretrage cele kladionice. Sve tri mobilne opcije isto izgledaju.

meridianbet kladenje korak 1 meridianbet kladenje korak 2 meridianbet kladenje korak 3

Uživo Klađenje

Klađenje uživo je jedna od najpopularnijih inovacija koje su donele online kladionice. Ovo znači da nijedna aplikacija ne bi bila kompletna bez ove opcije. Aplikacija za klađenje u kladionici MeridianBet omogućava lak i brz pristup celokupnoj ponudi opcija za klađenje uživo. Možete ih naći u meniju sa leve strane ili preko „Uživo“ prozora na samom dnu ekrana.

Nažalost, Meridian kladionica ne nudi emitovanje mečeva, takozvani „stream.“ Samim tim, ni aplikacije nemaju ovu funkcionalnost.

Plaćanje

Ako želite da uplatite novčana sredstva na račun, imate nekoliko načina da to učinite. Proces je identičan bilo da koristite sajt, Android app, ili Meridian iOS aplikaciju za Iphone.

Na vrhu ekrana u svakom trenutku možete da vidite račun, to jest raspoloživa sredstva. Odmah levo se nalazi opcija „uplata na račun.“ Izaberite je i dobićete izbor metoda za uplatu. Punu listu dostupnih metoda sa svim detaljima možete naći na našoj recenziji same kladionice.
Da isplate je malo teže doći:

 • Uđite na meni u donjem levom uglu.
 • Pri dnu menija se nalazi opcija „broj računa.“
 • Ovde možete naći nekoliko funkcionalnosti vezanih za vaš Meridianbet nalog. Četvrta od vrha je opcija „Isplate.“

Po svojim karakteristikama, nijedna metoda se suštinski ne razlikuje od plaćanja putem standardnog desktop sajta. Ovde mislimo na dostupne metode, vreme plaćanja, provizije, limite, i sve ostalo.

meridianbet uplate meridianbet uplate korak 2 meridianbet uplate korak 3

Korisnička Podrška

Ako želite da kontaktirate predstavnika Meridian kladionice, to možete uraditi na više načina – s tim da je do mnogih lakše doći preko telefona.

U aplikaciji ili na sajtu, otvorite meni u donjem levom uglu i nađite opciju „kontakt“ na samom dnu liste. Ovde se nalazi i ekran za „pomoć“, koji sadrži česta pitanja i mnoge korisne informacije. Naš savet je da prvo proverite sekciju za pomoć ako imate pitanja – za mnoge informacije nije potrebno kontaktirati nikoga.

U svakom slučaju, kontakte je vrlo lako koristiti. Na vrhu liste se nalaze imejl adresa i i besplatna telefonska linija. Ispod njih su opcije za nekoliko popularnih telefonskih aplikacija kao što su Viber, WhatsApp ili Telegram. Jedan klik će otvoriti potrebnu aplikaciju (ako je imate) i omogućiti vam da odmah pošaljete poruku Meridianu.

Zanimljivo je da ovde desktop i mobilna verzija sajta imaju jednu prednost nad aplikacijama. Sajt u svakom trenutku u meniju sa leve strane ima opciju „chat“ za direktne poruke. Meridian aplikacije nemaju ovu funkcionalnost.

meridianbet pdrska

Ukupan Utisak

Sve u svemu, Meridian pruža odlično iskustvo svim korisnicima koji se opredele za klađenje preko mobilnih uređaja.

Sve mane koje smo našli tokom našeg testa se tiču više same ponude kladionice nego aplikacije ili sajta.

Ipak, nekoliko čudnih odluka od strane tvoraca aplikacije nam nisu najjasnije. Na primer, zašto aplikacija nema isti pristup „live chat“ funkciji? Sajt takođe nudi lakši pristup vašem računu, to jest uplatama i isplatama.

Ograničenja

Na aplikacijama je navigacija teža nego na sajtu

Android aplikaciju je malo teže instalirati

Ipak, ovo su veoma sitne zamerke – skoro sve ostalo što nudi MeridianBet aplikacija za mobilne telefone je više nego zadovoljavajuće.

MERIDIANBET RECENZIJA – BONUS BEZ UPLATE ZA NOVE IGRAČE!!!

5 ocene, prosečne 5 od 5

Često postavljana pitanja

?

Da li postoje posebni bonusi za mobilne korisnike?

Da, ali ne uvek. Na primer, trenutno traje promocija koja dodeljuje kazino bonuse korisnicima mCash aplikacije. Meridian stalno uvodi nove promocije, tako da će se ovo sigurno promeniti.
?

Da li Meridianbet nudi usluge uživo prenosa mečeva preko telefona?

Ne. Ovo, doduše, ne postoji kao opcija ni na glavnom sajtu.
?

Koliko je lako uplatiti/isplatiti novac preko svake aplikacije?

Prilično lako, relativno govoreći. U sve tri varijante sam proces je dosta lak i može se obaviti za manje od minut.
?

Gde mogu naći Meridianbet promocije u aplikaciji?

Otvorite meni u donjem levom uglu aplikacije. Listajte kroz opcije do samog dna. Pri dnu liste, iznad opcije za “kontakt”, nalazi se prozor pod imenom “Promocije.”
?

Gde mogu naći .apk datoteke za iOS i Android?

Obe se mogu preuzeti sa zvaničnog sajta Meridian kladionice.

Preporučene aplikacije za klađenje

AUTOR RECENZIJE

Luka Jestrović

Luka Jestrović

Sportsko klađenje mi je još odavno veliko interesovanje, a bio sam te sreće da uspem da spojim ova dva sveta. Ovde sam da vam pomognem da izvučete najviše što možete iz online klađenja i kladionica – kako stranih, tako i domaćih.