MeridianBet registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

8.5 / 10

Poslednje ažuriranje:

Ne preporučujemo ovu kladionicu u vašoj zemlji!

Registrujte se i dobijte bonus

Meridianbet je srpska kladionica koja nudi online klađenje na sve tri platforme, preko internet pretraživača, mobilne aplikacije za Android, i iOS-a. Registracija na online kladionicu Meridianbet za sve tri opcije je jednostavna i platforme vas same vode kroz proces registracije, aktivacije i verifikacije.

Proces prijavljivanja je podjednako lak i brz. Meridianbet, pored bonusa dobrodošlice za sve novo registrovane korisnike, nudi i mnoštvo drugih promocija i bonusa.

Ukoliko imate neki problem prilikom registracije ili prijavljivanja, možete kontaktirati korisničku podršku preko live chat-a, imejla, call centra ili preko vibera, Whatsapp-a, Telegrama, Line-a, Signala ili preko društvenih mreža.

Zašto bi trebalo da otvorim nalog u Meridianbet kladionici?

Meridianbet je moderna sportska kladionica koja omogućava odlično iskustvo online klađenja za vlasnike desktop i laptop računara, kao i za vlasnike Android i iOS uređaja. Za 20 godina postojanja zauzela je zavidno mesto na srpskom tržištu. U ponudi ima veliki broj sportskih događaja, sa preko 20 sportova, e-sportova i specijala za sportsko i klađenje uživo.

Ponuda kvota je, u poređenju sa drugim online kladionicama sa našeg tržišta, dobra, sa marginom ispod 5,5% za najpopularnije fudbalske utakmice. Margina može da iznosi i preko 7% za manje popularne sportove.

U svakom trenutku Meridianbet nudi veliki broj promocija i bonusa. Tokom velikih praznika i akcija, novi bonusi su dostupni gotovo svaki dan.

Meridianbet posebnu pažnju obraća na bezbednost, pa tako svaki korisnik mora da verifikuje svoj nalog slanjem ličnog dokumenta, gde se svi uneti podaci prilikom registracije moraju podudarati sa ličnim dokumentom. U suprotnom, nalog će biti obrisan.

Bonus pri registraciji u Meridianbet kladionici

Meridianbet ima bonus dobrodošlice za sve novo registrovane korisnike. Ovaj bonus uvek postoji, samo se drugačije zove u zavisnosti od sezone. Sada je to Praznični poklon dobrodošlice od 1500 dinara. Meridian poklanja 1000 dinara odmah po registraciji, a ukoliko istog dana uplatite 500 dinara, dobijate još 500 dinara bonusa.

Pored bonusa dobrodošlice, tu je i povraćaj novca ukoliko padnete jedan par, pa ćete tako dobiti povraćaj jednostrukog iznosa uloga ukoliko ste pali jedan par a pogodili kvotu koja je viša od 24, odnosno povraćaj 100 puta u iznosu uloga za pogođenu kvotu veću od 1004 i jedan promašen par.

Tu su i drugi bonusi i promocije koji zavise od sezone, praznika i drugih akcija.

Kako se registrovati na Meridianbet kladionici?

Registracija u Meridianbet kladionici se može obaviti na desktop sajtu, na mobilnom sajtu ili u mobilnoj aplikaciji. Podaci koje morate uneti radi registracije se ne razlikuju u odnosnu na platformu na kojoj se registrujete.

Za registraciju je potrebno uneti JMBG, imejl adresu, željeno korisničko ime i lozinku, adresu stanovanja i broj telefona. Vodite računa da se uneti podaci slažu sa vašim ličnim dokumentom, jer će ovo Meridianbet upoređivati u postupku verifikacije naloga. U nastavku teksta proces registracije je detaljno obrađen kroz korake.

Korak 1 – Kliknite na ikonu u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije.

meridian registracija

Korak 2 – Ovde se vidi samo opcija za prijavu. Međutim, klikom na „Prijava” otvoriće se novi prozor koji obuhvata prijavu, zaboravljenu lozinku, i posebnu opciju obojenu zelenom bojom za registraciju na Meridianbet sajtu.

meridian prijava

Korak 3 – Sada kliknite na „Registracija”.

meridian nalog

Korak 4 – Ovde unosite sve tražene podatke koji moraju da se podudaraju sa vašim ličnim dokumentom.

meridianbet registracija

Korak 5 – Unesite promo kod (ukoliko imate), čekirajte da li želite da primate informacije o ponudama i promocijama i obavezno čekirajte da ste upoznati sa pravilima kao i da imate više od 18 godina. Zatim kliknite „Registracija”.

meridian bet registracija korak 5

Korak 6 – Nakon registracije na mejl će vam stići poruka sa brojem vašeg računa/naloga i linkom za aktiviranje meridianbet naloga. Klikom na polje „Kliknite ovde” vaš nalog će biti aktiviran.

meridian kladionica registracija korak 6

Korak 7 – Proces aktivacije izgleda ovako. Nakon aktivacije, bićete preusmereni na sajt Meridianbet i sada se možete prijaviti na aplikaciju ili veb sajt.

meridianbet.rs registracija korak 8

 

Prijavljivanje na Meridianbet kladionici

Proces logovanja je prilično jednostavan i brz. Meridianbet je aplikaciju razvijao tako da korisnici mogu da predvide šta se gde nalazi. Mi ćemo svakako detaljno objasniti način prijavljivanja na aplikaciju kroz nekoliko koraka.

Korak 1: Kliknite na ikonicu u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije.

meridianbet prijava

Korak 2: Sledeći korak je klik na polje “Prijava”.

meridian bet prijava korak 2

Korak 3: Na ovoj stranici popunjavate vaše korisničko ime, lozinku, obeležavate da li želite da stalno budete prijavljeni, odnosno da se ne izlogujete automatski nakon zatvaranja aplikacije, i kliknite “Log in”. Ovde imate i opciju da resetujete svoju lozinku ukoliko ste je zaboravili na “Zaboravljena lozinka?”, ili da se registrujete ukoliko još uvek nemate nalog.

meridianbet registracija korak 3

Korak 4 – Sada ste prijavljeni i možete uplatiti sredstva i kladiti se.

kako se registrovati na meridian

5 stvari koje treba znati o registraciji na Meridianbet kladionici

 1. Aktivacija naloga nije isto što i verifikacija naloga. Aktivacija se obavlja preko imejl poruke, a verifikacija slanjem ličnog dokumenta.
 2. Podaci koje unosite prilikom registracije moraju da se slažu sa podacima iz ličnog dokumenta.
 3. Jedno lice može imati samo jedan nalog.
 4. Postoji Bonus dobrodošlice za sve novo registrovane korisnike.
 5. Ukoliko imate bilo koji problem sa registracijom, kontaktirajte korisničku podršku.

Kako da verifikujem svoj Meridianbet nalog?

Prijavljivanje na nalog neće biti moguće dok ne aktivirate svoj nalog. Kod Meridianbeta razlikuje se aktivacija i verifikacija naloga. Aktivacija se obavlja preko mejla koji će vam stići odmah nakon završene registracije, dok je za verifikaciju procedura malo komplikovanija.

Nakon završene registracije i aktivacije naloga, potrebno je da izvršite verifikaciju naloga. To znači da treba da potvrdite da ste vi lično vlasnik naloga.

Da bi nalog bio verifikovan, morate da im pošaljete fotografiju važećeg ličnog dokumenta na kome se mogu videti podaci koje ste uneli prilikom registracije. Ovu fotografiju možete poslati meridianbetu na viber ili imejl ili preko vašeg naloga, pod karticom “Dokumenta”.

Fotografija mora da bude jasna, tako da se sve lepo vidi i ukoliko slikate ličnu kartu morate uslikati obe strane, odnosno očitati ličnu kartu ako ima čip. Ukoliko profil verifikujete preko aplikacije, to ćete morati da uradite mejlom ili preko Vibera, dok je na veb sajtu moguće obaviti verifikaciju i preko vašeg naloga.

Verifikacija naloga je neophodna radi potvrde identiteta, da ste stariji od 18 godina i zbog visokih standarda bezbednosti.

Šta da radim ako mi treba pomoć sa otvaranjem naloga u Meridianbet online kladionici?

Ukoliko naiđete na problem prilikom otvaranja naloga na Meridianbet sajtu ili aplikaciji koji ne možete sami da rešite, Meridianbet ima pregršt opcija za kontaktiranje korisničke podrške, a oni vam sigurno mogu pomoći.

Tu je i opsežna stranica Meridianbet Pomoć gde postoje odgovori na sva pitanja koja su mučila korisnike. Čini se da se ova stranica stalno ažurira sa novim korisnim informacijama. Ukoliko ne možete naći odgovor na vaše pitanje ovde, možete kontaktirati korisničku podršku na zaista mnogo načina. Meridianbet korisničku podršku možete dobiti:

 • Imejlom na info@meridianbet.rs preko vašeg privatnog imejla,
 • Preko Live Chat-a svakog dana od 09 do 03h,
 • Putem besplatnog Call centra na broj 0800333440,
 • Preko Vibera na broj 0649029000,
 • Preko WhatsApp-a na broj 0668040234,
 • Preko Telegrama, Line-a ili Signala na broj 0649029000,
 • Preko profila na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i Google+.

Ukratko

Meridianbet registracija je jednostavna, i platforme gde otvarate nalog su napravljene tako da vas vode kroz ceo postupak. Bitno je da podaci koje unosite prilikom registracije budu isti kao u ličnom dokumentu koji će vam kasnije biti zatražen u sklopu verifikacije naloga.

Nekome ceo ovaj postupak registracije, aktivacije i verifikacije može izgledati previše, ali sve ovo se traži upravo radi bezbednosti i sigurnosti korisnika i njihovog novca. Ukoliko imate nekih problema prilikom registracije, na raspolaganju imate i više nego dovoljno opcija za kontakt korisničke podrške, a tu je i meridianbet stranica za pomoć.

MERIDIANBET RECENZIJA – BONUS BEZ UPLATE ZA NOVE IGRAČE!!!

2 ocene, prosečne 5 od 5

SLIČNI ČLANCI

AUTOR RECENZIJE

Jovan Ilic

Jovan Ilic
Oduvek je postojala ta ljubav prema sportu, posebno fudbalu. Svaka se utakmica pratila sa velikom pažnjom, beležila statistika, transferi...