Ova recenzija je poslednji put ažurirana

Dodaj recenziju

PlanetWin365 Sportska Kladionica

6/10

Prednosti:

 • Samo 4.3% margina

 • Preko 100 fudbalskih liga

 • Instant uplate bez gornjeg limita

 • Preko 200 vrsta igara po meču

Načini plaćanja:

MasterCard VISA DinaCard Bankovni račun Platna kartica Maestro

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAvare.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  3

 • Kvote

  8

 • Mobilni

  7

 • Upotrebljivost

  8

 • Vrste opklada

  8

 • Kredibilitet

  9

 • Načini plaćanja

  2

 • Podrška

  3

Bonusi i Promocije – Kladionica Planet win 365

3 / 10

Dok smo pisali ovu recenziju kladionice Planet win 365, jedan deo ponude se vrlo brzo istakao kao najslabija karika. U pitanju su bonusi i promotivne akcije – to jest nedostatak istih.

Za početak, začudilo nas je što ne postoji nikakav bonus dobrodošlice. Veoma je teško u današnje vreme naleteti na sajtove za online klađenje bez ove vrste bonusa. S obzirom da preko 90% konkurencije ima bar nekakvu ponudu za nove korisnike, teško je opravdati ovakvu odluku od strane Planet Win 365. Registracija je laka i brza, ali ne donosi nikakve prednosti.

Jedini bonus koji se trenutno može naći na kladionici Planet Win 365 se zove 365% Bonus. Ovo je promocija koja se odnosi na sve tikete sa preko 5 mečeva. Ukratko, dobijate povećanu isplatu na sve ovakve tikete, a sam bonus zavisi od broja mečeva. Pet mečeva donosi bonus od samo 5%, dok 35 selekcija dobija čak 365%. Naravno, tiket sa 35 selekcija teško da će ikada išta dobiti. Ipak, višestruka opklada sa 8-10 mečeva dobija pristojnih 20-30%.

Izabrani mečevi moraju da imaju kvotu preko 1.25 ako želite ovaj bonus. Takođe, promocija navodi da je potrebna oplakda od bar 5 para. Ovo ipak nije istina – minimalan ulog je bar pola evra, a maksimalan dobitak €100.000 ili dinarska protivvrednost.

Kvote u kladionici Planet Win 365

8 / 10

Osim dizajna, ova kladionica je „pokupila“ još nešto od najvećih svetskih konkurenata – odlične kvote. U zavisnosti od sporta i veličine sportskog događaja, kladioničarska margina se kreće od 4.3% do 5.6%. Na primer, česte opklade kao što je čuveni 1X2 na mečeve Lige Šampiona imaju odličan povratak od čak 96.9%. Ovo znači da je ponuda u kladionici Planet Win 365 zaista na svetskom nivou, pogotovo kada je reč o fudbalu.

Ipak, ako krenete da „kopate“ po ponudama kao što su domaća Prva liga Srbije ili sportovima kao što su odbojka i rukomet, stvari nisu tako bajne. Ovde margina ume da skoči čak i do 7% u najgorim primerima. Ipak, za standarde Srbije, PlanetWin365 se daleko više isplati od većine lokalnih kladionica.

Margina za klađenje

 • Fudbal

  Fudbal

  5.49%

 • Košarka

  Košarka

  8.47%

 • Tenis

  Tenis

  8.14%

 • Odbojka

  Odbojka

  8.65%

Ukupna margina za klađenje: 7.7%

Verzije za mobilne telefone

7 / 10

Kladionica Planet win 365 je, naravno, kompletno dostupna i na vašem telefonu ili tabletu. Nažalost, trenutno ne postoji Planet Win 365 aplikacija za klađenje preko interneta. Zapravo, našli smo aplikaciju na zvaničnom italijanskom sajtu, ali se ne može koristiti sa nalogom sa srpskog sajta (niti podržava jezike osim italijanskog).

Sajt za telefone ima i prednosti i mana u odnosu na desktop verziju. S jedne strane, daleko je brži, iako ima isti vizuelni identitet. Sa druge, nedostaju neke korisne funkcije. Na primer, pretraga je daleko ograničenija, i predloženi mečevi sadrže samo kratku listu od 5-6 „top liga“.

Možete igrati u iPhone aplikacija

iPhone aplikacija

Više

Možete igrati u Android aplikacija

Android aplikacija

Više

Možete igrati u Mobilni pretraživač

Mobilni pretraživač

Više

Možete igrati u opera mini

opera mini

Više

Planetwin365 Kladionica – Funkcionalnost

8 / 10

Poreklom iz Austrije, Planet Win 365 Kladionica je međunarodni brend sportskih kladionica sa sedištem u Italiji. Ne dajte da vas ime zavara – ova firma nema nikakve veze sa britanskim lancem kladionica Bet365. Ipak, radi se o veoma poznatoj kompaniji na ovim prostorima. Osim Srbije, posluju i u Crnoj Gori.

Prednosti

Ograničenja

3-4 sekunde učitavanja posle skoro svakog klika

Na računaru je teško naći informacije kao što su kontakti

Ipak, čim uđete na sajt kladionice Planet win 365, postaje jasno da je način poslovanja inspirisan internacionalnim gigantima industrije. U ovom slučaju, to je veliki plus.

Sajt je čist, modernog dizajna i veoma ugodan po pitanju navigacije. Sa tehničke strane, doduše, ume da bude spor i ponekad je potrebno nekoliko sekundi da vas odvede gde treba.

Ponuda Sportskog Klađenja

8 / 10

Sama ponuda klađenja na Planetwin365 nije baš impresivna, ali je ipak u ravni sa većinom ovdašnje konkurencije. Izbor se svodi na ukupno 15 sportova ako uračunamo virtualni fudbal i tenis. Među njima je i nekoliko atipičnih opcija kao što su elektronski sportovi, snuker ili futsal. Ipak, najviše pažnje je posvećeno fudbalu, što se moglo i očekivati.

U zavisnosti od sezone, možete naći preko 100 fudbalskih liga iz celog sveta. Što se tiče tipova opklada tj. kladioničarskih marketa, najveći sportski događaji imaju i preko 200 ponuda.

Planet Win 365 kladionica naravno nudi i uživo klađenje preko interneta. Ponuda opklada je široka, ali ništa što nismo videli na drugim kladionicama. Najzanimljiviji primeri su Miks Igre koje kombinuju, recimo, Par/Nepar i Više od 3 gola.

PlanetWin365 vrste igara

Kredibilitet

9 / 10

Planet win 365 Srbija kladionice se mogu naći širom zemlje, pa ne bi trebalo da je ovo sasvim legalna i licencirana sportska kladionica.

Posluju u skladu sa ovlašćenjem izdatim od strane Ministarstva Finansija Republike Srbije. Kao internacionalna kompanija poseduju dozvole za rad i u Austriji, Španiji, Belgiji, Italiji i Crnoj Gori. Osim toga, mogu se pohvaliti i licencom za online klađenje koji izdaje “Malta Gaming Authority”, jedna od poznatijih regulatornih organa na polju klađenja preko interneta.

Što se tiče same reputacije, po internetu skoro da i nema bilo kakvih pritužbi. U svetu online kladionica, to nije nimalo lako postići, jer su nezadovoljne mušterije daleko glasnije od zadovoljnih. Sve u svemu, zaključak je da je kladionica Planet win 365 vredna poverenja.

Metode za uplatu i isplatu

2 / 10

Kada je reč o uplatama i isplatama, sajt kladionice Planet win 365 ostavlja utisak kao da je platforma koja olakšava klađenje u fizičkim filijalama a ne prava online kladionica. Izbor metoda za uplatu je veoma mali, a online isplate i ne postoje. Ono što je poražavajuće je što međunarodna verzija sajta podržava mnoge metode, počevši od platnih metoda kao što su PayPal, Neteller i Skrill.

Uplate

Izbor metoda uplate je mali čak i po standardima online kladionica iz Srbije, koji su već veoma niski. Ukratko, jedini načini da uplatite novac na vaš PlanetWin 365 račun su preko platne kartice ili putem bankovnog transfera. Podržani tipovi kartica uključuju Visa, Mastercard, Maestro i Dinacard.

Minimum na sve uplate je 500 RSD, dok maksimum nije jasno naveden. Kada smo kontaktirali korisnički servis, rekli su nam da maksimum u načelu i ne postoji. Uplate karticom se obračunavaju odmah, dok bankovni transfer može da potraje i do nekoliko dana. Ovo, opet, zavisi od banke ili pošte u kojoj uplaćujete.

Isplate

Jedini način da dođete do zarađenog novca je da se prošetate do najbližeg uplatnog mesta. U Srbiji postoji preko 200 Planet Win 365 kladionica, ali to nije izgovor za kompletan nedostatak bilo kakvih online metoda. Rečeno nam je da maksimalna isplata zavisi od filijale, ali da iznosi oko 100.000 RSD dnevno.

Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
Iznos vreme Provizija
Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
Iznos vreme Provizija

MasterCard

VISA

Platna kartica

Maestro

DinaCard

Bankovni račun

Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
500–220,000 RSD Odmah 0%
500–220,000 RSD Odmah 0%
500–220,000 RSD Odmah 0%
500–220,000 RSD Odmah 0%
500–220,000 RSD Odmah 0%
Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
N/D N/D 0-10%

Korisnički Servis

3 / 10

Ako vam je potrebna podrška, nećete se usrećiti sa ponudom kladionice Planet win 365. Jedini način da dođete do pomoći po pitanju online klađenja je slanjem mejla na korisnicki@ibet365.rs.

Iako se na internetu mogu naći i određeni brojevi telefona za kontakt, vrlo brzo smo utvrdili da su ovo samo brojevi individualnih filijala. Od njih možete dobiti informacije kao što su kvote ili ponekad čak status tiketa, ali ne i korisnički servis za internet poslovanje.

Sa druge strane, dobili smo relativno brz odgovor na pitanja putem mejla. Za prvi odgovor je trebalo ispod sat vremena, dok su naknadne poruke stizale skoro istog trenutka. Doduše, kao što ste možda primetili kada smo govorili o uplatama i isplatama, informacije nisu uvek egzaktne.

Opcija za instant čet, naravno, ne postoji. Ovo je veliki propust u 21-om veku, i nadamo se da će Planet Win 365 Kladionica poraditi na ovim nedostacima.

Support contacts

Telefon

Email

korisnicki@ibet365.rs

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 0 / 5 3 / 5 0 / 5
ljubaznost 0 / 5 4 / 5 0 / 5
Vreme odziva N/D Ispod 1h N/D

Ukupan Utisak o kladionici Planet Win 365

6 / 10

Počnimo od svetlih tački. Osnovna ponuda klađenja na Planetwin365 je zapravo veoma kvalitetna. Ovde mislimo na široku ponudu mečeva, i liga, kao i na veoma dobre kvote sa niskim kladioničarskim marginama. Ipak, ovaj aspekt stvari je najbitniji za dugoročnu zaradu putem klađenja. Iskusni kladioničari će vam reči da je daleko bitniji od bonusa. Ako ste fan fudbala – a većina naših čitalaca jeste – ovde se mogu naći odlične prilike.

Problem nastaje kada pogledate bilo koji drugu stranu usluge ove kladionice. Registracija ne donosi nikakve bonuse, a korisnik teško da može da brzo i lako kontaktira zastupnike kladionice. Metode za isplatu nema potrebe više komentarisati. Utisak je da rukovodstvo firme ne shvata previše ozbiljno online stranu poslovanja.

 • Ograničenja
 • Samo jedan način za kontaktiranje korisničke podrške
 • 2 metode za online uplatu, nijedna za isplate
 • Skoro da ne postoje bonusi i promocije

Ipak, solidna reputacija i jake licence pomalo popravljaju sliku. Ako ste fan fudbala kome ne smeta da se prošeta do filijale svaki put kada hoće da podigne novac, kladionica Planet win 365 možda i ima šta da ponudi. U suprotnom, postoje daleko bolje opcije.

Često postavljana pitanja

?

Kako da se registrujem na Planetwin365?

Registracija ima samo dva koraka. Kliknite na dugme „REGISTRACIJA“ u gornjem desnom uglu zvaničnog sajta. Popunite formular, koji će vam tražiti imejl adresu, broj telefona, i informacije sa lične karte.
?

Gde mogu podići novac sa Planetwin365?

Puna lista svih filijaja u Srbiji može se naći ovde.
?

Koji je kontakt telefon kladionice Planetwin365?

Svaka filijala ima svoj broj telefona. Nažalost, ne možete dobiti korisničku podršku ovim putem.
?

Zašto mi se dobijen novac nije pojavio na računu?

Imajte strpljenja. Proces obračunavanja dobitaka može trajati i do 30 minuta po završetku sportskog događaja.
?

Kako da zatvorim nalog?

Jedini način je da kontaktirate korisnički servis na korisnicki@ibet365.rs.

Opšte informacije

Naslov PlanetWin365
Zvanični sajt www.365.rs
Godina osnivanja 2019
Telefon Nijedan
Email korisnicki@ibet365.rs
Plaćanja MasterCard, VISA, DinaCard, Bankovni račun, Platna kartica, Maestro
Vrste opklada Golf, Snooker, Trke pasa, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Olimpijske igre, Šah, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, Evrovizija, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca MGA
AUTOR RECENZIJE

Luka Jestrović

Luka Jestrović

Sportsko klađenje mi je još odavno veliko interesovanje, a bio sam te sreće da uspem da spojim ova dva sveta. Ovde sam da vam pomognem da izvučete najviše što možete iz online klađenja i kladionica – kako stranih, tako i domaćih.

PlanetWin365 klađenje recenzije od bolje

učitavanje...