Ovaj članak je zadnji put ažuriran:

Pogledaj recenziju Poseti

Planetwin365 Aplikacija

Planetwin365 aplikacija za Android se može preuzeti na Play Store, dok Planetwin365 aplikaciju za Iphone možete preuzeti na App Store, kao i sve druge autorizovane aplikacije. U ovom tekstu moći ćete da saznate sve detalje u vezi ovih aplikacija, a približićemo vam i Planetwin365 mobilnu verziju sajta.

Android APP

 • RS

 • 6 / 10

Preuzmi

Apple IOS

 • RS

 • 6 / 10

Preuzmi

Planetwin365 Aplikacija

Kako skinuti mobilnu aplikaciju za Planetwin365?

Da biste skinuli Planetwin365 APK za Android možete ga samo ukucati u pretrazi Play Store. Ipak, možda je lakše da ga direktno preuzmete sa sajta, ali za to biste morali prvo da se registrujete. Bilo koji metod da odaberete, samo treba kliknuti na „download“ i potom „install“ dugme kada pronađete app.

Planetwin365 Android aplikacija

Ukoliko želite da preuzmete Planetwin365 aplikaciju za Android, idite na PlayStore i ukucajte „planetwin365“. Kliknite na aplikaciju i pritisnite dugme „Download“. Kada preuzmete i instalirate aplikaciju, morate se registrovati, što će vam aplikacija odmah i ponuditi. Posle toga samo treba da uplatite novac na vaš račun i počnete da se kladite!

Planetwin365 iOS

Ako se radi o iOS aplikaciji, procedura je slična. Treba otići na App Store, i tamo ukucati „planetwin365“. Kada kliknete na aplikaciju, videćete dugme „Download“, koje treba pritisnuti. Po instaliranju aplikacije, postupak postaje identičan onom za Android aplikaciju – registracija i pravljenje funkcionalnog računa sa kojeg možete odmah da se kladite!

Mobilni sajt umesto Androida, iOS i desktopa: prednosti i mane

Planetwin365 kladionica ima i funkcionalnu mobilnu verziju sajta, ako iz bilo kog razloga ne želite da instalirate mobilne aplikacije. Možemo sa sigurnošću reći da je mobilni sajt jedan od najbržih u poređenju sa svojom desktop verzijom, tako da korisnici koji preferiraju ovakvo online klađenje, bez aplikacija, mogu bez problema da imaju kompletan užitak.

U zavisnosti od toga kakav telefon koristite, može doći do određenih problema uslovljenih veličinom ekrana, pa ipak uvek preporučujemo da preuzmete Planetwin365 app za Android, a dostupna vam je i Planetwin365 aplikacija za iOS.

Funkcionalnost

Funkcionalnost mobilne verzije sajta Planetwin365 kladionice je maksimalna. Zbog velike brzine mobilne verzije moći ćete da uživate čak i u uživo klađenju bez ikakvih problema. U narednim paragrafima pozabavićemo se korišćenjem različitih verzija sajta i otkriti vam kako da dobijete najviše od svake verzije koju izaberete.

Postoji još jedna super opcija, a vezana je za sam interfejs sajta i mobilnih aplikacija – možete promeniti paletu boja i imati svetlu i tamnu verziju sajta, što je dobro za prilagođavanje različitim delovima dana, ili prosto vašim ličnim preferencijama. Veoma je mali broj kladionica kod kojih je ova opcija dostupna, pogotovo ako su kriterijumi Srbija i region, pa mnogim korisnicima ovo može biti i vrlo značajan plus.

Kako se ulogovati

Kao i većina drugih kladionica, Planetwin365 kladionica ima interfejs na koji ćete se lako privići. Na desktop verziji sajta su dugmići za prijavu i registraciju u gornjem desnom uglu a isto je i sa mobilnom verzijom i aplikacijama. Planetwin365 aplikacija za mobilne telefone, zapravo, obe aplikacije, se nalaze u Play Store i App Store i obe verzije imaju zadovoljavajuću ocenu, tako da možete bez zadrške ući i preuzeti željeni apk.

planetwin365 login korak 1 planetwin365 login korak 2

Sportsko klađenje

U kladionici Planetwin365 možete naći apsolutno sve što je prosečnom srpskom kladioničaru bitno. Već smo pomenuli kul dodatak u vezi interfejsa – mogućnost menjanja palete boja, ali šta je sa onim što je najvažnije, odnosno, da li mobilne verzije sajta mogu da se takmiče sa desktop verzijom sajta u vezi funkcionalnosti i brzine?

Odgovor je, definitivno – da!

Osim razumljivo, samo nešto sporijih aplikacija u poređenju sa desktop verzijom, nema nikakvih drugih nedostataka. Svi sportovi, igre i kompletna ponuda je dostupna kao i na desktop verziji, jedino ćete morati da otvorite dodatne sportove i kvote koji vas interesuju, jer, prirodno, ne može sve da „stane“ u mnogo manji ekran od monitora vašeg kompjutera.

planetwin365 kladenje korak 2 planetwin365 kladenje korak 1

Klađenje uživo

Planetwin365 kladionica ima sjajnu ponudu za klađenje uživo. Naravno, akcenat je na fudbalu, gde su u ponudi gotovo svi mečevi najpopularnijih liga, ali često, u danima kada generalno ponuda za igranje nije sjajna, možete naći i ne toliko popularne lige. Sve što je dostupno na desktop verziji sajta dostupno je i za mobilno klađenje, ali najbitnije pitanje koje se postavlja je – da li sa mobilne aplikacije možete reagovati dovoljno brzo i „uhvatiti“ kvotu koja vam se sviđa za uživo klađenje, pre nego što se ona promeni?

Odgovor i na ovo pitanje je da, možete se bez problema kladiti uživo preko mobilne aplikacije ili mobilne verzije sajta. Iako Planetwin365 jako brzo reaguje na dešavanja u meču, pa su samim tim i promene kvota jako učestale, ova kladionica takođe vrlo brzo procesuira uplate, tako da vam sigurno neće napraviti problem i da vaš tiket bude odbijen zbog, praktično, njihove greške i sporosti.

Uplata i isplata

Uplata i isplata u Planetwin365 kladionici je jednostavna i ne razlikuje se puno od bilo koje druge kladionice. Čak i ako vam je ovo prvi izbor za online klađenje i pre ove kladionice se nikada niste registrovali ni na jednu drugu, proces prve uplate i dodavanja metoda plaćanja je sličan bilo kojoj drugoj registraciji na online prodavnicu ili sličan servis gde vam treba kartica da nešto platite, tako da ćete se lako snaći.

Kada se ulogujete, u vašem nalogu samo treba izabrati iz menija opciju „Uplata“ i pratiti uputstva koja su jasno napisana.

Procesuiranje uplate ne zavisi od verzije sajta koju koristite, tako da ljubitelji mobilnih aplikacija i mobilnog klađenja ne moraju da brinu – na mobilnim uređajima neće biti ništa sporije nego na desktop verziji sajta. Što se tiče isplate, ona zavisi od odabranog metoda uplate. Ukoliko ste odabrali transfer preko banke, najduže ćete čekati. Uobičajeno je da e-wallet servisi poput Skrilla ili PayPala rade najbrže, posle njih dolaze Mastercard ili Visa kartice, dok je banka najsporija. Ukoliko vam je bitno da vam novac cirkuliše brzo na račun i sa računa, odaberite neki drugi metod uplate i isplate, a ne bankarski transfer.

Podrška

Podrška Planetwin365 kladionice je dovoljno brza i kvalitetna, ali nedostatak je što je glavni promovisani metod podrške isključivo mail. Naravno, možete ih kontaktirati i preko društvenih mreža Facebook ili Instagram, ali je pitanje da li ćete tu dobiti kvalitetan odgovor na upit, ili će vas samo uputiti na njihov mail. Podrška putem maila je tradicionalno najsporiji način komunikacije između korisnika koji ima problem i korisničkog servisa, ali u ovoj kladionici se zaista trude da vreme čekanja bude što kraće. I zaista, retko ćete čekati duže od jednog dana.

Naravno, onima kojima će pomoć zatrebati odmah ovako nešto verovatno ne odgovara, pa zato razmislite unapred da li prihvatate takav rizik ili ne.

Zaključak

Testiranjem svih dostupnih verzija sajta i mobilnih aplikacija Planetwin365 kladionice došli smo do zaključka da one ne zaostaju ni po brzini ni po funkcionalnosti za desktop verzijom. Posebno je zanimljiva mogućnost da sami odaberete paletu boja koja se koristi, što većina drugih sajtova nema, pa je tako izbegnuta i šansa da nekoga sajt odbije svojim izgledom.

Nedostaci

Pomalo prenatrpan interfejs

Nepostojanje specijalnih bonusa za mobilne korisnike

Ako bismo cepidlačili, zato što mobilne aplikacije zaista nemaju velikih nedostataka, rekli bismo da je interfejs možda pomalo prenatrpan i da je na samom početku malo teže da se snađete. Ipak, to posle nekoliko dana nestaje i vrlo brzo ćete se navići na interfejs i izgled aplikacija ove kladionice.

faq

? Da li postoji bonus za mobilne aplikacije?
Nažalost, bonusi i promocije su zajednički i nemaju veze sa tim koju verziju koristite, tako da ne postoje posebni bonusi za mobilne korisnike.
? Da li Planetwin365 nudi live streaming servis za mobilne aplikacije?
Ne, ova kladionica ne podržava live streaming, ali se nadamo da će se to promeniti vrlo brzo.
? Koliko je laka uplata i isplata u mobilnim aplikacijama?
Uplata i isplata su brze i lake sa svake verzije sajta, pa tako i sa mobilnih aplikacija.
? Gde mogu naći Planetwin365 promocije u aplikaciji?
Ne postoje posebne promocije za mobilne korisnike, a sve promocije možete naći klikom na "Promocije" u hederu sajta.
? Gde mogu preuzeti .apk fajlove za iOS i Android?
Obe aplikacije možete preuzeti na Play Store, odnosno App Store.

Preporučene aplikacije za klađenje

  Autor recenzije

  Janko Glavonjić

  Janko Glavonjić

  Imam pet godina iskustva kao tipster i kladioničarski konsultant. Radim i kao sportski novinar, trudim se da ispratim sve od fudbala do snukera. Ekspert za klađenje na tenis.

  JankoGlavonjic@mightytips.com