PlanetWin365 registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

prednosti

 • Samo 4.3% margina

 • Preko 100 fudbalskih liga

 • Instant uplate bez gornjeg limita

 • Preko 200 vrsta igara po meču

opcije plaćanja

 • MasterCard
 • VISA

Ova recenzija je zadnji put ažurirana:

Ovaj tekst je napisan kako bi vam registracija na online kladionicu PlanetWin365 bila što jednostavnija i kako bi vas upoznali sa osnovnim karakteristikama ove online kladionice. Registracija već neko vreme ne predstavlja veliki problem, jer je ona neophodna za gotovo sve aplikacije, odnosno sve sadržaje na internetu. Podaci koji se ostavljaju radi registracije se kreću od mejla, pa sve do matičnog broja i fotografije ličnog dokumenta. Ostanite s nama i saznajte zašto bi trebalo da otvorite nalog u PlanetWin365 kladionici i kako da to uradite bez imalo muke.

Zašto bi trebalo da otvorim nalog u PlanetWin365 kladionici?

Kladionica PlanetWin365 je austrijska kladionica sa sedištem u Italiji. Ova kladionica je po nazivu slična sa britanskom kladionicom Bet365, a po izgledu sajta veoma slična većini evropskih kladionica. Pored Srbije, PlanetWin365 posluje i na teritoriji Crne Gore.

Uplate su moguće platnim karticama Visa, MasterCard, Maestro i DinaCard, preko bankovnog računa ili u poslovnici, dok je isplata moguća samo u poslovnici kladionice. Ni ovakav vid podizanja novca ne bi trebalo da bude problem s obzirom na to da u Srbiji ima preko 200 poslovnica PlanetWin365 kladionice.

PlanetWin365 poseduje sve relevantne dozvole za rad Republike Srbije, što dokazuje i veliki broj poslovnica. Pored dozvola naše zemlje, PlanetWin365 poseduje dozvole Austrije, Belgije, Španije, Italije, i Crne Gore, kao i licencu Malteškog državnog tela za online klađenje.

PlanetWin365 poseduje mobilnu aplikaciju, kao i mobilnu verziju sajta što značajno olakšava online klađenje. Aplikacija odlično funkcioniše, sve opcije su predvidivo raspoređene i jednostavno se stiže do svake opcije.

Ponuda sportova za klađenje nije fantastična, ali je u ravni sa domaćim kladionicama. U ponudi ima petnaest sportova sa velikim brojem liga, uključujući i virtuelne sportove.

Bonus pri registraciji u PlanetWin365 kladionici

PlanetWin365 kladionica u ponudi nema bonus dobrodošlice, a ni ponuda ostalih promocija i bonusa nije bogata. Zapravo, postoji još samo jedan bonus, a odnosi se na procentualni bonus u odnosu na broj odigranih parova. Bonus se kreće od 5% za 5 odigranih parova do 365% za odigranih 35 parova. Bonus se računa za parove sa minimalnom kvotom 1.25.

Kako se registrovati na PlanetWin365 kladionici?

Registracija u PlanetWin365 kladionici se može obaviti u bilo kojoj verziji online kladionice. Podaci koje morate uneti ne zavise od toga da li se registrujete u aplikaciji ili na sajtu. U nastavku teksta detaljno je obrađen proces registracije kroz korake.

Korak 1 – Kliknite na polje „Registruj se” u vrhu početnog ekrana aplikacije.

planetwin365 registruj se

Korak 2 – Kada kliknete na „Registruj se” pojaviće se prozor za unos podataka. Kod registracije se unose vaši osnovni lični podaci (Ime, prezime, imejl i lozinka). Ostatak podataka, adresa, datum rođenja, JMBG, kao i broj identifikacionog dokumenta, unosi se kasnije, nakon aktiviranja naloga.

planetwin365 registracija

Korak 3 – Kada ste uneli sve podatke, označite da se slažete sa opštim uslovima korišćenja i privatnosti, i kliknite Potvrdi.

Korak 4 – Sada vam je na mejl stigla poruka sa aktivacionim linkom. Potrebno je da kliknete na taj link i bićete preusmereni na mobilnu verziju sajta. Sada je vaš nalog aktiviran.

Prijavljivanje na PlanetWin365 kladionici

Proces prijavljivanja je prilično jednostavan i brz i ne razlikuje se mnogo od prijavljivanja na bilo koju drugu aplikaciju. Dugme za prijavljivanje nalazi se na vidljivom mestu u vrhu početnog ekrana aplikacije.

Korak 1: Kliknite na polje “Prijavi se” u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije.

planetwin365 registruj se

Korak 2: Na ovoj stranici unesite vaše korisničko ime i lozinku, obeležavate da li želite da budete uvek prijavljeni, odnosno da vas aplikacija ne izloguje nakon što izađete iz nje i kliknite “Prijavi se”.

planetwin365 prijavi se

Korak 3: Sada ste prijavljeni, možete uplaćivati sredstva, kladiti se ili ući u proces isplate.

5 stvari koje treba znati o registraciji na PlanetWin365 kladionici

 • Svaki korisnik može da ima samo jedan nalog, odnosno sa jednim JMBG možete imati samo jedan nalog.
 • Za bilo koju vrstu pomoći morate kontaktirati korisničku podršku preko imejl adrese.
 • Aktivacija naloga se obavlja preko linka koji će vam stići nakon završene registracije.
 • Deo podataka unosi se prilikom registracije, dok se ostatak podataka unosi nakon aktivacije.
 • Lozinka mora da sadrži minimum jedno veliko slovo, jedan broj i jedan specijalni karakter.

Kako da verifikujem svoj PlanetWin365 nalog?

U PlanetWin365 kladionici ne postoji verifikacija naloga, već samo aktivacija. Aktivacija se obavlja klikom na aktivacioni link koji će vam nakon registracije stići na mejl. Klikom na aktivacioni link, automatski ćete biti prebačeni na sajt, tamo ćete dobiti poruku da je nalog aktiviran i da sada možete da nastavite sa korišćenjem svog naloga.

Šta da radim ako mi treba pomoć sa otvaranjem naloga u PlanetWin365 online kladionici?

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa registracijom, jedini način da dođete do bilo kakve pomoći je preko imejl adrese korisnicki@ibet365.rs. Sam proces registracije nije toliko komplikovan uzimajući u obzir koliko se informacija ostavlja prilikom same registracije, pa možda zato ovo pitanje nije ni obrađeno na stranici “Pomoć” u aplikaciji ili na sajtu.

Ukratko

PlanetWin365 je austrijska online kladionica koja posluje na teritorijama Republike Srbije i Crne Gore, a po izgledu sajta i koeficijentima kvota podseća na evropske kladionice. Kladionica poseduje sve relevantne dozvole za rad, a u to možemo biti sigurni i jer u Srbiji postoji preko 200 poslovnica. Na internetu nema nekih značajnijih zamerki na rad PlanetWin365.

Proces registracije i prijavljivanja u aplikaciji je poprilično jednostavan i lak, jer je aplikacija dizajnirana da vas vodi kroz taj proces.

PlanetWin365 se ne može pohvaliti bogatom ponudom bonusa i promocija. Od bonusa postoji samo kumulativni bonus u određenom procentu u odnosu na broj odigranih parova. Ni servis korisničke podrške nije zadovoljavajući. Od načina kontakta korisničke podrške dostupan je samo kontakt preko imejl adrese, dok su izostali već standardni načini kontakta preko call centra ili live chat-a.

1 ocene, u proseku 5 od 5

Autor recenzije

Јадранка Сојкић

Јадранка Сојкић

Ja sam prevodioc sa engleskog na srpski i obrnuto.

jamestrello88@gmail.com