Ova recenzija je zadnji put ažurirana:

Dodaj komentar

Pinnacle Sportska Kladionica

7.5/10

prednosti:

 • Najniže margine i najviše kvote

 • Veliki broj metoda plaćanja

 • Odlična ponuda e-sportova

 • Dobra reputacija

Specifikacije

 • Funkcionalnost

  8

 • Kvote

  8

 • Mobilni

  8

 • Bonusi i promocije

  6

 • Vrste opklada

  7

 • Kredibilitet

  9

 • Opcije plaćanja

  8

 • Podrška

  6

Funkcionalnost kladionice Pinnacle Srbija

8/10

Kladionica Pinnacle je osnovana 1998. godine, a dobra reputacija je oduvek pratila. Prvobitno nije bila dobro razvijena po pitanju uplata, bonusa i ostalih sitnica, ali je polako došla na vrh ove industrije nudeći atraktivne uslove i stalno nadograđujući svoju ponudu.

Prednosti

Nedostaci

Korisnička podrška samo preko mejla

Pinnacle kladionica je jedna od najboljih ukoliko želite da se kladite na e-sportove. Pinnacle je takođe i online kladionica za najboljim kvotama i najbržim isplatama. Ostanite uz ovaj tekst i pogledajte šta sve Pinnacle može da ponudi igračima u Srbiji.

Kvote Pinnacle sportske kladionice

8/10

Nema sumnje da je Pinnacle kladionica na vrhu kad su u pitanju kvote i margine. Kvote kod većine sportova su najviše na tržištu, dok su margine blizu 2%. Za najpopularnije mečeve Lige šampiona margine se spuštaju do neverovatnih 1,25%. Pinnacle bet nudi odlične kvote ne samo kod najpopularnijih sportova, već i kod drugih manje popularnih sportova, i e-sportova.

Margina klađenja

Tenis

3.5%

MMA

2.5%

Bejzbol

1.5%

Fudbal

2.75%

Ukupna margina kladionice:

2.6%

Mobilna aplikacija Pinnacle kladionica

8/10

Pinnacle kladionica ima aplikacije za Android i iOS mobilne uređaje. Način klađenja, funkcionisanje i ostale karakteristike su gotovo identične sa sajtom, što ih čini primamljivim za korišćenje. Prvo što ćete videti u aplikaciji je lep dizajn sa kombinacijom plave, bele i narandžaste boje. Pinnacle aplikacija je organizovana u dve sekcije. Prva je glavna sekcija gde možete pretraživati sportove, tim ili sportistu. Kada kliknete na utakmicu, otvara se novi prozor sa listom. Lista je dalje podeljena na dve podliste, na prikazane lige, i lige sortirane po abecednom redu. Ovakva organizacija je zgodna za lako snalaženje i biranje tipova. Druga sekcija je vezana za razne opcije. Odavde ulazite u podešavanja, jezike, korisničku podršku, FAQ, i uslove korišćenja. Odlična opcija u aplikaciji je praćenje kvote, možete postaviti alarm da vam se prikaže kvota izabranog tipa, i kada vam kvota odgovara, vi se kladite.

Promocije I bonusi kladionice Pinnacle

6/10

Kladionica Pinnacle ne nude nikakve bonuse i promocije. Umesto toga imaju niske margine i visoke kvote koje garantuju kvalitet svim korisnicima. Ovako je i napisano u Help Centru, kada pokušate da nađete bilo kakav bonus ili promociju. Online kladionica bez bonusa je zaista retkost, ne samo u svetu već i kod nas, međutim ovo je odluka Pinnacle kladionice, a oni su ovo svakako kompenzovali kvotama i marginama.

Vrste igara (tipova)

7/10

Ukoliko tražite neku kladionicu u kojoj biste se kladili na sportove, onda je Pinnacle pravo mesto za vas. Trenutno nudi preko 15 različitih sportova na koje se možete kladiti. Pored standardnih sportova, tu su i oni koje retko možete naći poput MMA ili golfa. Sa raznovrsnošću sportova dolazi i veliki broj tipova na koje se možete kladiti.

Boks

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Liga Šampiona

Fudbal

Formula 1

Trke konja

Košarka

Tenis

UFC

Darts

Vaterpolo

Hokej

CS:GO

Kredibilitet

9/10

Pinnacle je jedna od najrespektabilnijih online kladionica na svetu. Njihovu legitimnost pokazuje i prihvatanje velikih opklada uz garanciju brze isplate. Kladionica Pinnacle ima licencu Vlade države Kurasao broj 8048/JAZ2013-013. Radi prevencije prevara i generalno, bezbednosti ličnih podataka, svi novi korisnici moraju dokazati svoj identitet i svoju adresu, pre nego što će im nalog biti u potpunosti aktiviran. Sam veb sajt je zaštićen najvišim nivoom zaštite, uključujući i 256 bitnu enkripciju radi zaštite ličnih podataka prilikom transakcija.

Takođe, Pinnacle ima i sertifikat eCOGRA, samostalnog sertifikacionog tela namenjenog testiranju online softvera za klađenje.

Opcije za plaćanje

8/10

Pinnacle podržava 22 valute za uplatu i isplatu, međutim primetili smo da za evro ne nude ni jedan način za uplatu, tako da je sledeća najbliža valuta u kojoj možemo uplaćivati i isplaćivati sredstva dolar.

Uplate

Kladionica Pinnacle nudi veliki broj metoda za uplatu. Tu su uplate preko platnih kartica (Visa, MasterCard, Diners Club i Discover), AstroPay Card, Pay4Fun, Neosurf, MuchBetter, Local Transfer, Bitcoin, Boleto, Oxxo, Trustly, ecoPayz, Instant Banking, paysafecard, iDebit, Instadebit, Neteller, Skrill i WebMoney. Dakle, u ponudi je dosta načina na koji možete uplatiti novac, vi izaberite sebi najpogodniji. Za neke od metoda postoje naknade, ali je za većinu uplata besplatna. Minimalni iznos za uplatu se kreće od $ za Bitcoin do $50 za iDebit i Instant Banking.

Isplate

Isplate su dostupne preko platnih kartica kartica (Visa, MasterCard), AstroPay Card, Pay4Fun, MuchBetter, Bitcoin, Trustly, ecoPayz, Instant Banking, paysafecard, iDebit, Instadebit, Neteller, Skill i WebMoney. Minimalni iznosi za isplatu se kreću od $6 za Bitcoin do $50 za iDebit i Instant Banking. Kod isplata postoji provizija i ona iznosi $15 za sve metode.

Iznos Vreme Provizija
Iznos Vreme Provizija

MasterCard

VISA

Neteller

Skrill

$20 - $5000 Odmah 0%
$20 - $5000 Odmah 0%
$10 - $50000 Odmah 0%
$10 - neograničeno Odmah 0%
$100 - $5500 Do 5 radnih dana $15
$100 - $5500 Do 5 radnih dana $15
$10 - $50000 Odmah $15
$10 - $60000 Odmah $15

Korisnička podrška

6/10

Iako Pinnacle važi za ozbiljnu svetsku online kladionicu, korisnička podrška nije na zadovoljavajućem nivou. Od načina kontaktiranja korisničke podrške Pinnacle nudi samo imejl adresu customerservice@pinnacle.com, odnosno upit na „Contact us” stranici. Očekivalo se od njih mnogo više, očekivao se kompletna ponuda korisničkog servisa, live chat, call centar, ceo paket, ali za sad, tu je samo imejl adresa. Pinnacle ima i nalog na Twitter-u @PinncaleHelp, namenjen korisničkoj podršci i dostupan je 24/7. Međutim, ovu informaciju nećete naći odmah, na nekoj zasebnoj stranici, već je ovo provučeno kroz stranicu o društvenim mrežama.

Telefon

E-mail

customerservice@pinnacle.com

Live chat

Kompetentnost
Ljubaznost
Vreme javljanja N/A Brzo N/A

Ove informacije o podršci poslednji put ažurirane su:
14.01.2021

Ukratko

7.5/10

Pinnacle kladionica je poznata i kao kuća profesionalnih igrača zbog svojih nenadmašivih kvota. Sa najnižim marginama, igrači su sigurni da će ovde dobiti najbolje kvote. Ona dozvoljava visoke iznose uplata, a isto tako visoke isplate dobitaka nisu usporile njihovo poslovanje. Pinnacle je trenutno lider u online klađenju kada su u pitanju e-sportovi, sa najvećom ponudom koja se može naći. U prilog im ide i neverovatan broj metoda za plaćanje. Možda jedina mana ove kladionice je ta što u ponudi nema nikakve promocije i bonuse, ni za nove ni za postojeće korisnike.

Nedostaci

Nepostojanje ponuda i bonusa dobrodošlice za nove igrače

Pinnacle je jedna od najboljih online kladionica po pitanju visine kvota, pa je samim tim i veoma privlačna. Jedino što našim korisnicima može da smeta je jezička barijera, jer Pinnacle online kladionica u ponudi nema srpski jezik.

Ukupan Utisak:

7.5/10

FAQ

? Da li u kladionici Pinnacle postoji bonus dobrodošlice?
Ne, Pinnacle ne nudi nikakve bonuse i promocije.
? Da li mogu da imam više naloga na sajtu?
Ne, jedan korisnik može da ima samo jedan nalog.
? Šta mogu da pošaljem za verifikaciju adrese?
Možete poslati očitanu ličnu kartu ili neki račun koji glasi na vaše ime.
? Da li postoji mobilna aplikacija?
Da, postoji mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje.
? Kolika je minimalna uplata na račun mog naloga?
Minimalna uplata je Bitcoin-om i iznosi $6.

Osnovne informacije

Info_sidebar
Naslov Pinnacle
Zvanični sajt pinnacle.com
Godina osnivanja 1998
Telefon None
Mail customerservice@pinnacle.com
Jezik interfejsa Portuguese, English
Plaćanja MasterCard, VISA, Platna kartica, Skrill, Bankovni racun

Autor recenzije

Jovan Ilic

Jovan Ilic

Oduvek je postojala ta ljubav prema sportu, posebno fudbalu. Svaka se utakmica pratila sa velikom pažnjom, beležila statistika, transferi...

jovan.ilic@mightytips.com

Pinnacle Recenzije kladionica od strane kladioničara

Molimo ocenite kladionicu i napišite recenziju

Pouzdanost

0/10

Ponuda klađenja

0/10

Kvote

0/10

Ponuda uživo klađenja

0/10

Isplate

0/10

Podrška

0/10

Bonusi i promocije

0/10

Mobilni

0/10