Ovaj članak je poslednji put ažuriran:

Pročitajte recenziju

Soccer Bet Aplikacija

Ovim je klađenje postalo dostupnije i mnogo udobnije. U nastavku teksta vodićemo vas kroz mobilnu aplikaciju Soccer kladionice.

Android aplikacija

 • RS

 • 1,000+ preuzimanja

 • 21.48 Mb

 • 8 / 10

Ne postoji mobilna aplikacija

Nije dostupno na vašoj lokaciji

Soccer Bet Aplikacija

soccerbet promo

Soccer Bet mobilna aplikacija: Vodič i Recenzija aplikacije za Android i iOS

Današnje tržište, odnosno konkurencija, tera kladionice da se neprestano razvijaju.

Razvoj se ogleda kroz stalne promocije, bonuse, donacije, razne akcije pomoći, društvenu odgovornost, ali i kroz širenje poslovanja i potragu za novim korisnicima. Nije sigurno da li su aplikacije posledica širenja poslovanja ili jednostavna neophodnost da bi se opstalo u poslu. Svakako, kladionice su aplikacijama postale dostupnije širem krugu korisnika, pa se može reći da je za kladionice ovo dvostruka korist.

Sportska kladionica Soccer ima razvijenu aplikaciju za Android operativni sistem, ali ne postoji aplikacija za uređaje koji korsite iOS. Ovo je mana, ne samo Soccer kladionice, već i mnogih drugih.

Soccer Bet Android aplikacija - instalacija

Kao i svaku drugu aplikaciju, i Soccer app za Android je veoma lako instalirati. Proces instalacije je kratak i završava se u nekoliko koraka. Svi moderni telefoni vas samo vode kroz proces instalacije, a i mi ćemo vam pomoći detaljnim uputstvom koje sledi.

 1. Korak 1: Instalaciju aplikacije započinjete preko mobilne verzije Soccer sportske kladionice. Aplikaciju nećete naći na desktop verziji sajta. Dakle, klikom na meni (tri vertikalne crte u gornjem levom uglu sajta) otvoriće vam se niz opcija.
 2. Korak 2: Zatim pronađete karticu “Mobilna aplikacija” i tu kliknete.
 3. Korak 3: Tu vam se sad otvorio novi prozor, gde je plavim slovima napisano “Preuzmi aplikaciju” (Download). U nastavku ove stranice je uputstvo za instaliranje mobilne aplikacije koje su izradili u kladionici Soccer.
 4. Korak 4: Nakon klika na “Preuzmi aplikaciju”, u dnu ekrana videćete proces skidanja Soccer APK za Android i na kraju da je aplikacija skinuta. Ovde kliknite na “Open”. Tada prelazite na proces instalacije aplikacije, odnosno najpre na davanje dozvole da se aplikacija instalira.
 5. Korak 5: Kod novijih modela mobilnih telefona, ili ako ste već dali dozvolu za instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora, instalacija će početi klikom na “Install”.
 6. Korak 6: Instalcija je u toku.
 7. Korak 7: Kada je instalacija završena kliknite na “Open” da uđete u aplikaciju i počnete sa klađenjem.

Ukoliko do sada niste instalirali slične aplikacije, koje zahtevaju davanje dozvole za instaliranje iz nepoznatih izvora, moraćete to da uradite ručno.

Napomena: Aplikaciju ne možete naći u Google Play Store, jer ne podržavaju aplikacije koje se bave klađenjem, kockanjem i igrama za novac, već se aplikacija skida isključivo sa Soccer sajta.

Soccer Bet iOS aplikacija

Soccer aplikacija za iOS još uvek nije razvijena, već samo za Android uređaje. Ovo je možda i jedna od najvećih mana domaćih kladionica, koja je nastala zbog toga što Apple uređaji dugo nisu bili zvanično prisutni u Srbiji.

U poređenju sa tim, u stranim kladionicama je gotovo očekivano naći Soccer iOS aplikaciju za iPhone svuda gde postoji i aplikacija za online klađenje za Android uređaje.

Mobilna verzija u poređenju sa Android ili Desktop verzijom: prednosti i mane

Soccer kladionica ne spada u najrazvijenije, niti u kladionicu sa najbogatijom ponudom promocija i bonusa, pa se može reći da je takva i mobilna verzija, odnosno aplikacija.

Naime, mobilna verzija sajta je identična sa android aplikacijom. Čak i u opcijama na početnom ekranu aplikacije možete naći karticu za skidanje aplikacije. Pozitivno je što se kod desktop, android i mobilne verzije, po pitanju izbora igara i tipova, ne rezlikuje ništa, osim dizajna, odnosno sve je komprimovano tako da može stati na ekran mobilnog telefona.

Nekim korisnicima smeta, i nekako je zbunjujuće, da mobilna verzija sajta i mobilna aplikacija izgledaju apsolutno isto. Nemate osećaj da ste u aplikaciji, pa često vam se čini da i sama aplikacija nema smisla, kao da su je uzalud napravili.

Preglednost, način odabira utakmica i tipova je dobar, ali ikonice sportova (sličice sa prikazom koji je sport u pitanju) su veoma zastarele, a za specifične sportove, poput futsala ili borilačkih veština, su generičke ikone sa logoom Soccer kladionice.

Tako da, kada ste u aplikaciji, morate da kliknete na tu ikonicu da biste saznali koji je sport u pitanju, dok je na desktop sajtu to drugačije, vide se i nazivi sporta pored ikone, jer je ekran računara veći pa ima mesta.

Sve u svemu, postoji još prostora za usavršavanje aplikacije jer je klađenje preko mobilnog telefona budućnost.

Funkcionalnost

Funkcionalnost desktop, mobilne i Soccer Android aplikacije je po velikom broju parametara ista, pa se nećemo posebno zadržavati na ovom delu, već ćemo nastaviti dalje temama vezanim za logovanje, uplate, isplate i klađenje.

Kako se ulogovati?

Proces logovanja je prilično jednostavan i gotovo je postao tipski za aplikacije. Mi ćemo svakako detaljno objasniti način prijavljivanja na aplikaciju kroz korake.

 1. Korak 1: Kliknite na ikonicu u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije.
 2. Korak 2: Sledeći korak je klik na polje “Prijavljivanje”.
 3. Korak 3: Na ovoj stranici popunjavate vaše korisničko ime, lozinku, obeležavate da li želite da uvek budete prijavljeni, odnosno da se ne izlogujete automatski nakon zatvaranja aplikacije, i kliknite “Prijavi se”. Sada ste prijavljeni, možete uplaćivati sredstva, kladiti se ili ući u proces isplate.
soccerbet login korak 1 soccerbet login korak 2 soccerbet login korak 3

Sportsko klađenje

Soccer online kladionice u ponudi imaju klađenje na osnovne sportove, poput fudbala, košarke, rukometa, tenisa, hokeja, odbojke i američkog fudbala, ali i specijale poput formule, borilačkih sportova i futsala.

Tu su i posebne igre na ukupno postignutom broju govola timova po ligama ili klađenje na strelce po mečevima. A posebno je interesantno klađenje na e-sportove poput FIFA, NBA2k CS:GO i ostale sportove. Upoređujući Soccer Bet mobilnu verziju sajta sa aplikacijom i desktop sajtom po pitanju ponude sportova, zaključuje se da nema razlike, a da je proces klađenja jednostavan:

 • Pronađete željeni par i tip igre,
 • Tri osnovna tipa su odmah prikazana, a ukoliko želite još tipova ili njihove kombinacije, kliknite na + desno od odabranog para. Otvoriće vam se opcije za klađenje na ishod meča, ukupno golova, ukupne golove za domaćina/gosta, da oba tima daju gol, soccer kombinacije i tačan rezultat.
 • Svaki par biće ubeležen u vašem tiketu koji se nalazi dole desno na ekranu u vidljivom žutom krugu. Tu će biti prikazan broj odigranih parova i ukupna kvota.
 • Klikom na to polje otvara se vaš tiket sa pregledom parova, tipa igre i kvote, upisujete iznos uplate, birate da li novac skida sa standardnog ili promo računa i kliknete na “Pošalji tiket”.
soccerbet sportsko kladenje soccerbet kladenje soccerbet live

Klađenje uživo

Na klađenje uživo ulazite klikom na “UŽIVO” desno od Soccer logoa u vrhu ekrana.

Tu će vam biti prikazani svi sportovi koji su u toku. Klađenje uživo podrazumeva i grafički prikaz statistike meča, a zbog ograničenog prostora na ekranu mobilnog uređajaovaj prikaz je mnogo svrsishodnije pratiti na računaru, gde ćete jednim pogledom obuhvatiti sve statistike i tipove. Proces odabira para, tipa igre i kasnije uplate je isti kao kod običnog klađenja.

Napomena: Budite brzi, kvote za klađenje uživo se stalno menjaju.

Način uplate i isplate

Od načina uplate Soccer Bet aplikacija za mobilne telefone podržava uplate platnim karticama (Visa, DinaCard, Maestro i MasterCard), opštom uplatnicom u banci, pošti ili bilo kom drugom ovlašćenom mestu, iPAY vaučerom i još jedan poseban način “Soccer dobar komšija”. Uplate platnim karticama su jednostavne i ne razlikuju se od online kupovine na bilo kom drugom sajtu, potrebni su vam vaši lični podaci i podaci sa platne kartice.

“Soccer dobar komšija” je posebna akcija Soccer kladionice, gde pozivom na broj ovlašćenog agenta, neko iz kladionice dolazi na vašu adresu i u vaše ime uplaćuje depozit na vaš nalog, a usput mogu da obave kupovinu za vas.

Od isplata, Soccer aplikacija za Android podražava samo dva načina, isplatu preko vašeg bankovnog računa i isplatom u objektu kladionice.

Za isplatu preko bankovnog računa potrebno je da unesete naziv banke, broj računa i iznos. Dok je za isplatu u objektu kladionice potrebno da prvo rezervišete sredstva, prilikom čega ćete dobiti privremeni isplatni kod koji traje 24 časa.

soccerbet nacini isplate soccerbet uplate soccerbet uplati

Korisnička podrška

Neretko se dešava da vam je i pored sveg iskustva u klađenju potrebna pomoć od korisničke podrške online kladionice. Ovde bi najpovoljnije bilo da imaju chat sistem korisničke podrške sa brzim odzivom, dalje je tu i telefonska podrška, a tek na kraju e-mail.

Od svih ovih načina korisničke podrške u kladionici Soccer ima samo podršku e-mailom sa diskutabilnim vremenom odziva. Zamislite samo taj inboks, gomila mailova sa najrazličitijim korisničkim problemima. Korisničku podršku, dakle, možete kontaktirati samo na e-mail info@soccerbet.rs ili preko automatskog upita sa kartice „Pomoć“.

soccerbet podrska soccerbet podrska 2

Ukratko

Soccer kladionica ima dobru ponudu sportova, tipova i vrste igara. Omogućavanjem klađenja na e-sportove, odlično su se prilagodili uslovima poslovanja u vreme pandemije.

Posebno treba istaći akciju „SOCCER DOBAR KOMŠIJA”, koja pogoduje starijim sugrađanima.

Aplikacija je identična sa mobilnom verzijom bonussajta, pa je eventualni prelaz sa sajta na aplikaciju mnogo lakši. Takođe, sve opcije u vezi uplate, isplate i promocija su iste kao na desktop sajtu, pa korisnicima nije uskraćena ni jedna pogonost klađenja na računaru.

Međutim, uopšte nije za pohvalu što ne postoji mobilne aplikacije za iOS i što je sistem korisničke podrške veoma loš. To što nemaju iOS aplikaciju je i donekle rezumljivo jer je Apple zvanično došao u Srbiju tek 2019. godine, ali je slaba korisnička podrška nešto na šta moraju ozbiljno da porade.

Ograničenja

Ikone za sportove poput futsala ili boriliačkkih sportova nisu prilaFgođene tim sportovima

Ne postoji mobilna aplikacija za iOS

Sveukupno:

7.5/10

1 ocene, prosečne 5 od 5

Često postavljana pitanja

? Da li postoji poseban bonus vezan za mobilnu aplikaciju?
Ne, ovakav tip bonusa trenutno ne postoji.
? Da li Soccer nudi live stream usluge za mobilnu aplikaciju?
Ne, ali ima klađenje uživo dobrim grafičkim prikazom statistike utakmice.
? Koliko je laka uplata/isplata novca na aplikaciji?
Isplata i uplata jednostavni i ne razlikuju se od uplata i isplata na sajtu.
? Gde u Soccer aplikaciji mogu da nađem promocije?
Prvo uđete u meni, klikom na meni (tri hoirzontalne crte u levom gornjem uglu početnog ekrana aplikacije), a zatim nađete karticu “Promocije” (kartica je pri kraju liste). Zatim će se otvoriti padajući meni sa trenutnim promocijama, a ako skrolujete još niže videćete i detalje o svakoj od promocija.
? Gde mogu da nađem .apk fajlove za iOS i Android?
Instalacioni fajl se nalazi u meniju sajta prilagođenog mobilnim uređajima. Postoji aplikacija za Andorid, ali ne i za iOS uređaje.

Preporučene aplikacije za klađenje

AUTOR RECENZIJE

Jovan Ilic

Jovan Ilic

Oduvek je postojala ta ljubav prema sportu, posebno fudbalu. Svaka se utakmica pratila sa velikom pažnjom, beležila statistika, transferi...

Prijavite se

E-mail

Lozinka

Potvrda lozinke