Soccer registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

6.5 / 10

Poslednje ažuriranje:

Ne preporučujemo ovu kladionicu u vašoj zemlji!

Registrujte se i dobijte bonus

Ovaj tekst je pripremljen da bi korisnicima registracija na online kladionicu Soccer bila što lakša. Mnogi se uplaše za bezbednost kada vide koje sve podatke treba da unesu radi registracije. Međutim, sve je to u svrhu zaštite vas i drugih prilikom online klađenja. U ovom tekstu možete saznati korak po korak proceduru za registraciju na Soccer sajtu, kao i odgovor na važna pitanja koja mogu da vas muče tokom registracije. Proces registracije je jednostavan, mada zahteva unos određenih podataka o vama. Tu je određen broj obaveznih podataka za registracionu formu, poput matičnog broja i e-mail adrese, ali i onih, u tom trenutku neobaveznih, poput broja lične karte i broja bankovnog računa, koje ćete svakako kasnije morati da unesete, ukoliko budete želeli isplatu dobitka na bankovni račun.

Prednosti Soccer kladionice

  • Veliki izbor tipova igara i kombinacija,
  • Veoma jednostavan proces registracije,
  • Pregledna i funkcionalna aplikacija modernog dizajna,
  • Raznovrsnost načina uplate depozita...

Zašto bi trebalo da otvorim nalog u Soccer kladionici?

Ukoliko se odlučite da otvorite nalog u Soccer kladionici sigurno nećete pogrešiti, jer je to jedna od najraprostranjenijih u Srbiji sa 188 objekata. Vlasnik Soccer kladionice je kompanija Phuket d.o.o. sa dozvolom za rad broj 000-424-00-00370/2015 izdatu od Ministarstva finansija Republike Srbije, Poreske uprave, Sektora za menjačke i devizne poslove i igre na sreću. Soccer kladionica ima u ponudi preko 400 vrsta igara za veliki broj sportova. U ponudi su fudbal, košarka, rukomet, odbojka, hokej, ali i snuker i pikado. Posebno je interesantno klađenje na e-sportove, FIFA, NBA2K, CS:GO, LOL i Starcraft. Uplata je moguća putem opšte uplatnice, mobilnog ili internet bankarstva, platnim karticama (MasterCard, Maestro, Visa, DinaCard) i iPay vaučera, a isplata u objektima kladionice ili na bankovni račun.

Bonus pri registraciji u Soccer kladionici u Srbiji

Ne postoji bonus vezan za registraciju, poput bonusa dobrodošlice na prvu uplatu, ali postoje drugi bonusi i promocije koje Soccer ima. Trenutno je aktuelan bonus od 60% na svaki depozit uplaćen od petka do ponedeljka i Soccer bonusi do 400%, gde je za minimalni bonus od 3% potrebno odigrati minimum 5 parova, gde je minimalna kvota po paru 1.25. Bonus raste sve do 400%, za koji je potrebno odigrati 40 parova. Online kladionica nudi Mega weekend i Happy weekend bonuse na svaki depozit.

Kako se registrovati na Soccer kladionicu?

Registracija u Soccer kladionici se može obaviti u bilo kojoj verziji kladionice, na desktop sajtu, na mobilnom sajtu ili u mobilnoj aplikaciji. Neophodni podaci, koji se moraju uneti radi registracije, se ne razlikuju. Potrebno je da pripremite svoj JMBG, e-mail adresu, željeno korisničko ime i lozinku. U nastavku teksta proces registracije je detaljno obrađen kroz korake.

Korak 1 – Kliknite na ikonu u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije.

soccerbet registracija korak 1

Korak 2 – Ovde će vam se prikazati dve kartice „Prijavljivanje” i „Registracija”. Kliknite na „Registracija.

soccerbet registracija korak 2

Korak 3 – Sada unesite sve tražene podatke. Svuda gde vidite “*”(zvezdicu) su obavezna polja, dakle, kada kliknete na “Registracija”, sajt vas neće pustiti dalje, već će vas vratiti na polje koje niste uneli.

soccerbet registracija korak 3

Korak 4 – Zatim morate da čekirate „I’m not a robot”. To je jedan od nivoa bezbednosti. Kada obeležite to polje, pojaviće vam se novi prozor.

soccerbet registracija korak 4

Korak 5 – Ovaj prozor verifikuje da program ne otvara lažne profile. U ovom slučaju, potrebno je da označite sve fotografije na kojima se nalazi taksi. Ovaj zahtev neće uvek biti isti, može vam se pojaviti zahtev da kliknete na sve fotografije na kojima je semafor, most, bicikl ili pak nešto drugo.

Korak 6 – Kada ste završili sa odabirom slika, kliknite na „Verify”.

Korak 7 – Sada ste se vratili na stranicu sa registracijom i, ukoliko ste popunili sva polja, kliknite na „Registruj se”. Tada vam je na e-mail poslat aktivacioni mail.

soccerbet registracija korak 5

Korak 8 – Mail izgleda ovako. Vi treba da kliknite na „link”. Svakako pročitajte mail, tekst će vas uputiti gde treba da kliknete. Nakon klika, vratićete se na mobilnu ili desktop verziju sajta i zatim možete da se prijavite na bilo koju verziju Kako biste se kladili putem sajta, uplatite sredstva i počnite.

soccerbet registracija korak 6

Prijavljivanje na Soccer kladionicu

Proces logovanja je prilično jednostavan i brz. Prilikom izrade aplikacije,Soccer je vodio računa da se sve nalazi tačno tamo gde korisnik i očekuje. Mi ćemo svakako detaljno objasniti način prijavljivanja na aplikaciju kroz korake.

Korak 1: Kliknite na ikonicu u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije.

soccerbet registracija korak 1

Korak 2: Sledeći korak je klik na polje “Prijavljivanje”.

soccerbet registracija korak 2

Korak 3: Na ovoj stranici popunjavate vaše korisničko ime, lozinku, obeležavate da li želite da uvek budete prijavljeni, odnosno da se ne izlogujete automatski nakon zatvaranja aplikacije, i kliknite “Prijavi se”. Sada ste prijavljeni, možete uplaćivati sredstva, kladiti se, ili ući u proces isplate.

soccerbet registracija korak 7

5 stvari koje treba da znate o registraciji na Soccer kladionicu

  • Svaki korisnik može da ima samo jedan nalog, odnosno, sa jednim JMBG-om možete imati samo jedan nalog.
  • Pre prijavljivanja morate aktivirati nalog klikom na link koji vam je stigao na mail.
  • Ukoliko ste uneli pogrešnu e-mail adresu, pa vam nije stigao verifikacioni mail, onda morate da kontaktirate korisničku podršku na e-mail info@soccerbet.rs.
  • Polja sa “*”(zvezdicom) morate obavezno popuniti.
  • Tokom registracije možete uneti i broj vašeg bankovnog računa, radi kasnijeg povlačenja sredstava sa naloga na vaš račun.

Kako da verifikujem svoj Soccer nalog?

Prijavljivanje na nalog neće biti moguće dok ne verifikujete svoj nalog. Dakle, vaše korisničko ime i lozinka neće raditi. Verifikacija vašeg naloga je sastavni deo procesa registracije na Soccer kladionicu. Nakon što je Soccer registracija završena, odnosno unos svih neophodnih podataka na e-mail adres koju ste unel stići će vam mail sa linkom za verifikaciju naloga. Pročitajte mail i kliknite na link, on će vas odvesti na web stranicu soccer kladionice i izbaciti poruku da ste verifikovali svoj nalog. Sada možete da se prijavite na svoj nalog pomoću korisničkog imena i lozinke.

Šta da radim ako mi treba pomoć sa otvaranjem naloga u Socccer online kladionici?

Ako imate bilo kakvih problema sa registracijom naloga, imate dve opcije kako da rešite taj problem. Prvi način je da konsultujete stranicu “POMOĆ” na sajtu Soccer kladionice. Stranicu sa postupkom registracije možete naći na dnu početne strane sajta, pod karticom “POMOĆ” ili na dnu menija u mobilnoj aplikaciji pod istim imenom kartice. Klikom na link, prelazite na stranicu Soccer portal, gde imate linkove za stranice najčešćih problema sa kojima se možete susresti. U ovom slučaju, vama treba “Registracija korisnika”. Dalje, birate problem koji je vezan za vašu situaciju, ovde je to “Kako da se registrujem?”. Klikom na “više”, otvoriće vam se stranica sa tekstualnim i video objašnjenjem procesa registracije i verifikacije naloga.

Ukoliko na ovaj način niste mogli da rešite svoj problem, onda možete kontaktirati korisničku podršku Soccer kladionice na e-mail info@soccerbet.rs. Na žalost, ovo je jedini vid korisničke podrške koji, u ovom trenutku, pruža Soccer kladionica.

Ukratko

Proces registracije na Soccer kladionicu je poprilično jednostavan i sama aplikacija će vas voditi i upozoravati gde grešite i šta sledeće treba da uradite. Proces prijavljivanja, odnosno logovanja, u aplikaciju ili sajt je takođe jednostavan. Sajt i aplikacija su napravljeni vodeći računa o korisnicima i principu po kom radi većina aplikacija. Ukoliko ipak imate problema sa registracijom ili prijavom, možete se opet vratiti na ovaj tekst, pogledati uputstva sa Soccer sajta ili kontaktirati korisničku podršku.

5 ocene, prosečne 5 od 5

SLIČNI ČLANCI

AUTOR RECENZIJE

Stevan Bozic

Stevan Bozic
U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.