Ova recenzija je poslednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Olimp sportska kladionica

6.6/10

Prednosti:

 • Live chat;

 • Bonus dobrodošlice;

 • Brza registracija;

 • Nova platforma uživo klađenja

Načini plaćanja:

Platna kartica iPay

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAvare.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  8

 • Kvote

  7

 • Mobilni

  7

 • Upotrebljivost

  5

 • Vrste opklada

  7

 • Kredibilitet

  5

 • Načini plaćanja

  7

 • Podrška

  7

Promocije I bonusi Olimp sportske kladionice

8 / 10

Što se tiče promocija i bonusa, ponuda kladionice Olimp je krajnje zbunjujuća. Ne postoji posebna stranica koja definiše sve aktuelne promocije i bonuse, već su one rasute po celom sajtu. Istraživali smo kompletnu ponudu i za vas izvukli sve aktuelne bonuse i promocije:

Bonus dobrodošlice – Na prvu uplatu u iznosu od 200 i više dinara izvršenu preko banke ili pošte dobijate bonus u iznosu od 500 dinara.

10% bonusa na depozit vikendom – Zakažite mesto i vreme depozita na brojeve telefona po gradovima, a za uplate vikendom dobijate 10% bonusa.

Bonus na dobitak do 200% – Bonus zavisi od broja odigranih parova sa minimalnom pojedinačnom kvotom 1,20 i kreće se od 10% za 6 odigranih parova, do 200% za odigranih 30 parova.

Kvote Olimp sportske kladionice

7 / 10

U poređenju sa konkurentnim online kladionicama sa našeg tržišta, Olimp kladionica se po pitanju kvota posebno ne ističe. Olimp igra na sigurno, kvote i margine su u nivou sa ostalim srpskim kladionicama.

Margina za klađenje

 • Formula 1

  Formula 1

  5.23%

 • Fudbal

  Fudbal

  7.54%

 • Hokej

  Hokej

  4.55%

 • Košarka

  Košarka

  9.25%

 • Rukomet

  Rukomet

  6.45%

 • Tenis

  Tenis

  5.78%

 • trke konja

  trke konja

  7.88%

Ukupna margina za klađenje: 6.7%

Mobilna aplikacija Olimp kladionica

7 / 10

Olimp kladionica poseduje aplikaciju za Android ali nema aplikaciju za iOS. Ali, možemo im oprostiti što nemaju iOS aplikaciju jer je nemaju ni mnogo razvijenije srpske kladionice. Na pravi pogled Olimp aplikacija za Android je pravo osveženje, ako je poredimo sa sajtom. Pregledna je, sve što želite je tačno tamo gde očekujete da bude. Međutim, naišli smo i na par grešaka u aplikaciji.
Ako pokušate da se registrujete preko aplikacije, to nećete moći jer će se aplikacija odmah zatvoriti. Ako želite da, na primer, vidite kako izgleda klađenje uživo, morate se ulogovati. Dodatno, prelazak na klađenje uživo predugo traje, a i dizajn nije isti kao u ostatku aplikacije.

Možete igrati u iPhone aplikacija

iPhone aplikacija

Više

Možete igrati u Android aplikacija

Android aplikacija

Više

Možete igrati u Mobilni pretraživač

Mobilni pretraživač

Više

Možete igrati u opera mini

opera mini

Više

Funkcionalnost kladionice Olimp srbija

5 / 10

Olimp sportska kladionica je domaća kladionica koja postoji od 2003. godine. U Srbiji postoji 30 objekata Olimp kladionica, imaju razvijen desktop i mobilni sajt i aplikaciju za Android. Veb sajt je zastareo i veoma je nepregledan. Šta god da vam treba, teško da ćete to naći.

Prednosti

Ograničenja

Veoma nepregledan sajt;

Aplikacija prijavljuje greške.

Mobilna verzija sajta prijavljuje greške, odnosno pri povratku unazad prikazuje grešku. Uz to, odlazak na uživo klađenje je veoma konfuzan i učitavanje dugo traje.

Vrste igara (tipova)

7 / 10

Sportska kladionica Olimp ima ispodprosečnu ponudu sportova i igara za klađenje u odnosu na konkurenciju. Ponuda sportova za sportsko klađenje je zaista skromna, dok je za klađenje uživo malo bolja jer uključuje i klađenje na e-sportove i još po neke ređe viđene sportove, poput badmintona i odbojke na pesku. Po dešavanju Olimp ima u ponudi čak i do 330 različitih igara za klađenje. Naravno, igre zavise od popularnosti sporta, pa se tako kreću od samo nekoliko za formulu 1, pa do 330 za fudbal. Takođe, poprilično kvalitetnu ponudu igara Olimp online kladionica nudi i na platformi za klađenje uživo.

Olimp vrste igara

Kredibilitet

5 / 10

Što se tiče kredibiliteta, tu može postojati problem. Sportska kladionica Olimp je pod upravom kompanije In Export d.o.o. iz Kruševca. Preduzeće je registrovano u Agenciji za privredne registre Republike Srbije i ima dozvolu Uprave za igre na sreću, Ministarstva finansija RS. Međutim, nismo mogli da pronađemo broj dozvole jer je ta stranica sajta Uprave za igre na sreću još uvek u izradi.

Poseban uticaj na kredibilitet Olimp kladionice ima vest iz juna 2020. godine o hapšenju direktora In Export d.o.o. Kruševac i još 17 drugih odgovornih lica iz kompanije, pod optužbama da su izvršili krivično dela neovlašćeno organizovanje igara na sreću, zloupotreba položaja, pranje novca i poreska utaja, te da su tako protivpravno stekli oko 283 miliona dinara. Sve ovo se odnosi na period od novembra 2016. do novembra 2019. godine. Ovaj postupak još uvek nije završen, a kladionica i dalje radi. A s obzirom na to da im dozvola nije oduzeta i da dalje rade, zaključujemo da niko od korisnika nije oštećen. Zaključak je da je trenutna bezbednost i sigurnost diskutabilna kad je u pitanju kladionica Olimp.

Opcije za plaćanje

7 / 10

Uplate

Sportska kladionica Olimp ima standardne načine uplate. To su uplate opštom uplatnicom preko internet i mobilnog bankarstva, u pošti, banci ili nekom drugom ovlašćenom mestu, zatim platnim karticama, iPay vaučerom i na uplatnom mestu kladionice. Minimalna uplata opštom uplatnicom je 200 dinara, a registracija uplate traje do 24 časa. Uplata putem platne kartice se registruje odmah, a minimalni iznos uplate je 500 dinara. Ukoliko plaćate iPay vaučerom onda je minimalna uplata 50 dinara, uplata se odmah registruje, a od podataka vam je potreban e-money PIN sa potvrde i poslednje tri cifre sa iste potvrde.

Isplate

Olimp kladionice za isplatu u ponudi imaju samo dva načina isplate, na bankovni račun i u objektu kladionice Olimp. Za isplatu na bankovni račun potrebno je da unesete broj vašeg računa, minimalni iznos za isplatu je 200 dinara, a novac će vam leći na račun najkasnije 3 dana nakog pokretanja isplate. Da biste podigli novac u kladionici morate prvo da najavite vašu nameru preko sajta. Ne postoji minimum, ali morate biti baš brzi jer najava važi samo sat vremena.

Iznos vreme Provizija
Iznos vreme Provizija

Platna kartica

iPay

500 RSD–n/d Odmah 0%
50 RSD–n/d Odmah 0%

Korisnička podrška

7 / 10

Uprkos pojedinim negativnim utiscima korisnička podrška kladionice Olimp u Srbiji je zadovoljavajuća. I dalje je teško potpuno se informisati o svim oblicima korisničke podrške jer ne postoji stranica „Pomoć” sa svim informacijama, nego je potrebno baš tražiti sve što vam treba. Olimp ima live chat, iako nigde nije navedeno da ga ima, niti se polje za live chat nalazi u očekivanom donjem desnom uglu sajta, već u levom. Čak i u kartici „Kontaktirajte nas” live chat kao opcija ne postoji, pored email adrese i call centra.

Ako zanemarimo prethodno, live chat odlično funkcioniše. Agenti odgovaraju u roku od 30 sekundi i pomoći će vam da rešite eventualne probleme u relativnom kratkom vremenskom roku. Informacije o korisničkoj podršci ne možete naći u mobilnoj aplikaciji već samo na sajtu. Korisničku podršku u kladionici Olimp možete kontaktirati na neki od sledećih načina:

 • Live chat;
 • Email – webservis@kladioniceolimp.com, kojim možete kontaktirati korisničku podršku preko vaše lične email adrese;
 • Preko call centra na broj 0602244100.

Telefon

0602244100

Email

webservis@kladioniceolimp.com

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 4 / 5 5 / 5 4 / 5
ljubaznost 5 / 5 4 / 5 5 / 5
Vreme odziva Brzo Brzo Brzo

Ukratko

6.6 / 10

Olimp kladionica је aktivna od 2003. godine, ali celokupan utisak je kao da je još uvek u svojoj prvoj godini postojanja. Postoji novi veb sajt, ali je stari još uvek aktivan. Kada u pretraživaču ukucate “Olimp kladioinica“ prvi rezultat je stari sajt. Pa i na tom novom sajtu postoji dosta funkcionalnih problema. Stranice „Pomoć“ i „Promocije i bonusi“ ne postoje. Sva uputstva su u zasebnim .pdf fajlovima i nepotpuna su. Čini se kao da platforma za klađenje uživo nije integralni deo sajta, već da je totalno poseban sajt. Kod Olimp kladionice postoji i problem sa potencijalnim pranjem novca, zbog čega je u junu 2020. godine uhapšeno 18 članova menadžmenta.

 • Ograničenja
 • Diskutabilna reputacija usled hapšenja menadžmenta kladionice.

Sportska kladionica Olimp ima dobru korisničku podršku sa veoma kratkim vremenom odgovora. Platforma za klađenje uživo je kvalitetna i sa dobrom ponudom sportova, čak boljom od ponude za sportsko klađenje.

FAQ

?

Da li u kladionici Olimp postoji bonus dobrodošlice?

Da, postoji i iznosi 500 dinara. Ostvaruje se nakon uplate prvog depozita u minimalnom iznosu od 200 dinara.
?

Koji sve načini uplate postoje?

Uplate depozita na Olimp nalog možete vršiti platnim karticama, preko bankovnog računa i iPay vaučerom.
?

Šta je potrebno za uplatu iPay vaučerom?

Potrebno je da kupite iPay vaučer i da u obrazac na sajtu Olimp sportske kladionice unesete e-money pin koji sadrži 16 cifara i poslednje tri cifre koda sa potvrde.
?

Da li postoji mobilna aplikacija?

Da, postoji mobilna aplikacija za Android ali ne i za iOS.
?

Koliki je minimalni iznos za isplatu sa naloga na bankovni račun?

Minimalni iznos za isplatu na bankovni račun je 200 dinara.

Opšte informacije

Naslov Olimp
Zvanični sajt www.kladioniceolimp.com
Godina osnivanja 2003
Telefon 0602244100
Email webservis@kladioniceolimp.com
Plaćanja Platna kartica, iPay
Vrste opklada Golf, Snooker, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca GCA
AUTOR RECENZIJE

Jovan Ilic

Jovan Ilic
Oduvek je postojala ta ljubav prema sportu, posebno fudbalu. Svaka se utakmica pratila sa velikom pažnjom, beležila statistika, transferi...

Olimp klađenje recenzije od bolje

učitavanje...