Boks meč Aleksejevsa i Rodrigesa u Valensiji

Stevan Bozic

Stevan Bozic

grapich pregled za predstojeći Aleksejevci protiv Rodrigeza boks borbe u Valensiji sa svojim portretima na njemu

Nezaustavljeni šampion u boksu i ambasador MightyTips-a, Jevgenijs Aleksejevs, vraća se u ring ovog meseca sa dugo iščekivanim mečom protiv iskusnog Argentinca Marcela Germana Rodrigueza, Borba se održava 20. aprila 2024. godine u L'Alqueria del Basket-u u Valensiji.

Ovo predstavlja 16. meč njegove karijere i šansu da dodatno ojača svoj status sa još jednim nokautom u svom pobedničkom nizu.

Međutim, Rodriguez neće biti lak protivnik. Iako ima 40 godina i možda mladost nije na njegovoj strani, Rodriguez je pobedio u svoja poslednja dva meča nokautom, a poseduje izuzetno snažan udarac.

U nastavku analiziramo šanse našeg ambasadora protiv ovog iskusnog borca, podsećamo vas na njegov nedavni skor i razmatramo šta možete da očekujete od čoveka koga zovu "Uragan"!

Nedavni rezultati "Uragana"

Ukoliko Aleksejevs uspe da obavi posao protiv Rodrigueza, to neće biti prvi put da "Uragan" izlazi kao pobednik u Španiji, ali neće biti ni poslednji. Decembra meseca, nadmašio je Nicolasa Davida 'Mazazo' Verona u dominantnom meču punom udaraca i brzine, ostvarivši pobedu većinom odluke sudija na Pabellon Municipal Sedavi-u u Valensiji.

Krajem prošlog leta, njegova snaga udarca i tehnička veština došle su do izražaja kada je postigao nokaut u trećoj rundi protiv francuskog izazivača Dmitrija Trenela na Costa Del Sol-u.

S obzirom na to da će Jevgenijs Aleksejevs ponovo boksovati u Španiji - pitanje je da li će moći da nastavi svoju impresivnu formu na Iberijskom poluostrvu? Verovatno će "Uragan" biti veliki favorit među kladioničarskim sajtovima za boks, ali možete biti sigurni da ništa neće uzimati zdravo za gotovo. Ponuda kladionica kada je reč o boksu je fenomenalna, a borbe našeg ambasadora je samo dodatno obogaćuju.

Skroman, vredan i predan, Aleksejevs ima reputaciju temeljnog pripremanja.

Ta etika je bila primerena u njegovom nedavnom trening kampu sa velškim profesionalcem i bivšim WBO interim šampionom polu-srednje kategorije i WBO šampionom srednje kategorije Liamom Williamsom. Ovo je pomoglo Uraganu da održi oštrinu svojih veština i fizičku spremnost na nivou koji je bio nenadmašan za Verona u Decembru mesecu. Trening kampa Jevgenijs «Hurricane» Aleksejevs je spreman i za narednu borbu i naš borac se vredno priprema u Španiji.

Ko je naš ambasador?

grapich pregled za predstojeći Aleksejevci protiv Rodrigeza boks borbe u Valensiji sa svojom statistikom o tome

Za one koji nisu upoznati sa borilačkim ponosom MightyTips-a, Aleksejevs ima fascinantnu priču iz sveta borilačkih sportova.

Evo osnovnih informacija:

  • Datum rođenja: 6. jul 1993. godine, Letonija
  • Visina: 6'0 (oko 183 cm)
  • Profesionalni bokserski skor: 15 pobeda, 0 nerešenih, i 0 poraza
  • Nokauti: 53.33%
  • Stav: Pravolinijski

Nagrade u karijeri: Svetski šampion u kik boksu 2007, Evropski šampion u kik boksu 2008, Baltički K-1 šampion 2010, Evropski šampion u Muaythai-u 2011, Evropski profesionalni K-1 šampion 2015.

Njegovo iskustvo u drugim borilačkim sportovima, poput kik boksa i Muaythai-a, pomoglo mu je da razvije mentalitet šampiona.

Samo jedan nesrećan slučaj ga je sprečio da odmah dostigne vrhunac u kik boksu - katastrofalni prelom noge, samo sedamnaest sekundi nakon početka velikog internacionalnog turnira, uništio je njegove šanse da se etablira kao jedna od najvećih zvezda u ovom sportu.

Sada, on ima cilj da se popne na rang listi u boksu nakon što je imao furiozan početak svoje karijere u boksu.

Kako da se kladite na Uragana

Plakat sa tučom Aleksejevci protiv Rodrigeza

Na MightyTips-u, nudimo sjajan pregled  sportskih prognoza, koja uključuje najbolje savete za klađenje na boks kao i vesti o tome. Takođe pružamo detaljne i objektivne recenzije aplikacija za klađenje na boks i još mnogo toga kao deo naše misije da osiguramo da kladioničari dobiju najbolju moguću uslugu i vrednost za svoj novac. Saznajte koje svetski poznate online kladionice pružaju svoje usluge igračima iz Srbije.

Veoma su popularne online kladionice iz Srbije nude kladjenje na MMA i boks, tako da ukoliko ste ljubitelj ovog sporta ne bi bilo loše da pratite vesti o aktuelnim borcima.

Možete ostati u toku sa najnovijim vestima i događajima vezanim za "Uragana" povezivanjem sa njim na različitim društvenim mrežama. Kao profesionalni bokser, često deli snimke treninga iz backstage-a, raspored nadolazećih borbi i motivacione poruke za svoje fanove.

Zapratite "Uragana" na sledećim platformama:

Za poslovne ponude, kontaktirajte njegovog menadzera na maria.gritsak@mightytips.com.