Arbitražno Klađenje - Kako Arbitražno Klađenje Funkcioniše?

Stevan Bozic

Stevan Bozic

grafika za paragraf 'Arbitražno Klađenje - Kako Arbitražno Klađenje Funkcioniše? '

Ukoliko vas interesuje šta je arbitražno kladjenje onda je ovaj članak kao stvoren za vas. Objasnićemo vam sve što je potrebno da započnete sa arbitražnim kladjenjem, ali ćemo vam i ukazati o čemu da povedete računa.

Sigurno ste do sada već čuli za ovu strategiju kladjenja, ali ukoliko to stvarno radi, zašto se onda svi ne klade na ovaj način. Da li je arbitraža dozvoljena i kako je moguće da ljudi još uvek nisu čuli za kladjenje putem arbitraže.

Videćete da je sam proces arbitraže veoma jednostavan, ali isto tako da postoji i rizik. Pogledajte šta je potrebno da znate pre neko što počnete sa arbitražnim kladjenjem.

Šta je Arbitražno Klađenje?

Arbitražno klađenje je strategija klađenja u kojoj se koristi razlika u kvotama između različitih kladionica kako bi se garantovao profit bez obzira na ishod sportskog događaja. Ova strategija se koristi u situacijama kada su koeficijenti postavljeni na način da omoguće mogućnost da se osigura dobitak nezavisno od toga koji rezultat se ostvari.

Na primer, ako jedna kladionica nudi veći koeficijent za pobedu tima A, dok druga nudi veći koeficijent za pobedu tima B ili nerešen ishod, moguće je postaviti opklade na sve te mogućnosti i garantovati dobitak. Međutim, da bi se ostvario profit, kvote moraju biti dovoljno različite i prilagođene u skladu sa mogućim ishodom, tako da ukupni ulozi budu manji od mogućeg dobitka.

Veoma je važno imati nalog u više kladionica kako bi se moglo postaviti više opklada istovremeno. Ova strategija je popularna među profesionalnim kladioničarima, ali zahteva pažljivo praćenje i izračunavanje kako bi se izbegli potencijalni gubici.

Primer Arbitražnog Klađenja - Nema Kompleksne Matematike

grafike za odlomak 'Bukvar Arbitražnog Klađenja – Nema Kompleksne Matematike '

Nema neke posebne matematike niti je komplikovano izračunati kvote koje su vam potrebne za arbitražno kladjenje kalkulator. Najjednostavniji primer jeste da u jednoj kladionici nadjete kvotu na pobedu domaćina koja iznosi 2.10, a u drugoj da pronadjete kvotu na dvoznak X2 koja je takodje veća od 2.00 i da uplatite na oba ishoda identičan iznos novca.

Mnoge online kladionice omogućavaju svojim igračima putem mobilnog telefona i na ovaj način veoma brzo možete proveriti kvote nekih online kladionica. Ukoliko koristite mobilnu aplikaciju, savetujemo vam da pogledate šta nudi Planetwin mobilna aplikacija, Olimp Android aplikacija, kao i Zero Bet Android mobilna aplikacija za kladjenje. Neke online kladionice nemaju aplikaciju već su sajt prilagodile mobilnoj verziji, kao što je slučaj sa mobilna verzija Dupla Šansa.

Limiti Arbitražnog Klađenja

Postoje neki limiti u vezi sa arbitražnim klađenjem koje je važno uzeti u obzir i s toga je veoma važno da ih razumete.

Da biste praktikovali arbitražno klađenje efikasno, treba vam nalog kod više kladionica. Ovo može biti izazov ako kladionice ograničavaju igrače sa visokim uplatama ili ako su vam opcije kladionica ograničene zbog toga što ste iz Srbije

Iako kalkulator za arbitražno klađenje može garantovati profit, taj profit često može biti relativno mali u odnosu na uloženi kapital.

Čak i kada pronađete arbitražnu priliku, koeficijenti se mogu promeniti pre nego što uspete postaviti sve opklade. To može dovesti do manjeg profita ili čak gubitka ako niste brzi ili ako se koeficijenti promene u nepovoljnom smeru..

Da li Kladionice Znaju da se Kladite Arbitražno?

Kladionicama je veoma teško da uoče kada se neko kladi arbitražno. Medjutim nije nemoguće. Način na koji vas mogu otkriti jeste što i kladionice vrlo često prate fluktacije kvota i ukoliko su vaši ulozi uglavnom veliki i česti na utakmice kod kojih je prisutna fluktacija kvota mogu posumnjati da se arbitražno kladite.

Medjutim, to nije nešto što nije dozvoljeno i jedino što kladionica može učiniti jeste da vam blokira nalog ili da vam limitira iznose uplata. Ali, ukoliko ste ostvarili dobitak, taj dobitak vam mora biti isplaćen. Ne možete izgubiti ništa osim što morate promeniti kladionicu.

Kladioničarske Menjačnice i Njihov Stav Prema Arbitražnom Klađenju

grafika k paragrafu 'Primer Arbitražnog Klađenja - Nema Kompleksne Matematike'

Kladioničarske menjačnice su platforme koje omogućavaju korisnicima da međusobno postavljaju opklade na sportske događaje, umesto da se klade direktno protiv kladionice. Ove platforme obično zarađuju proviziju na dobitak svake opklade.

Što se tiče njihovog stava prema arbitražnom klađenju, to može varirati. Neki kladioničarski menjači mogu imati politiku koja dozvoljava arbitražno klađenje Srbija, dok drugi mogu imati restriktivniji pristup.

Fluktacija Kvota - Koliko se Kvote Brzo Menjaju?

Fluktacija kvota se odnosi na promene u koeficijentima ili kvotama koje nude kladionice za određeni sportski događaj. Brzina promena kvota može značajno varirati i zavisi od mnogih faktora. U nekim slučajevima, kvote se mogu promeniti samo nekoliko minuta pre početka događaja, dok u drugim slučajevima promene mogu biti vidljive danima ili čak nedeljama unapred.

Medjutim, nije neobična pojava da visina uplata diktira fluktaciju kvota jer se dobar deo online kladionica takoreći brani u jačim kladionicama. I ukoliko je povećan obim uplata na neki dogadjaj sasvim je normalno da se kvota na taj dogadjaj i menja.

API Konekcija Koja Podržava Vaše Arbitražno Klađenje

Pristup podacima putem API-ja može biti izuzetno koristan za praktikovanje arbitražnog klađenja jer omogućava automatsko prikupljanje i analizu informacija o koeficijentima iz različitih izvora kladionica.

Medjutim, u Srbiji ni jedna kladionica nema otvoren API koji bi se iskoristio u ovu svrhu. Jedna online kladionica koja uopšte i ima API jeste Mozzart ali to nije nešto što bi moglo biti dato vama kao igračima na uvid. S toga vam jedino ostaje da koristite druge platforme koje scrapuju podatke naših domaćih kladionica kako bi došli do relevantnih podataka.

Formula za arbitražno kladjenje ne postoji, medjutim na raspolaganju vam je softver za arbitrazno kladjenje koje možete pronaći na raznim platformama za savete prilikom online kladjenja. Arbitražno kladjenje softver može biti veoma koristan alat koji možete koristit da sprovedete ovu strategiju.

Jedini problem koji se ovde može javiti jeste brzina API poziva, jer je potrebno da imate informacije o fluktaciji kvota u trenutku kada do njih dolazi. Ništa vam ne znači da saznate da su se kvote menjale pre sat vremena.

Započni Arbitražno Klađenje

grafika za paragraf 'Započni Arbitražno Klađenje

Ono što vas sada verovatno najviše interesuje jeste na koji način da započnete ovu strategiju. Predlažemo vam nekoliko koraka koje je potrebno da ispratite.

  1. Pronadjite adekvatan softver koji će vam pomoći prilikom arbitraže. Pogledajte koje online kladionice su najzastupljenije i onda otvorite nalog na njima.

  2. Otvorite nalog u online kladionicama i budite spremni da se kladite. Iskoristite priliku i uhvatite bonus dobrodošlice prilikom uplate depozita. Neophodno je da imate novčanih sredstava kako bi mogli da upotrebite ovu strategiju.

  3. Pratite fluktaciju kvota i kada dodje do promene kvota uplatite odredjene iznose na te tipove u kladionicama koje imaju najpovoljnije kvote za različite dogadjaje koji su predmet arbitraže.

  4. Sada vam još samo ostaje da sačekate da se utakmica završi i podignete svoj dobitak. Obavezno podelite svoje arbitrazno kladjenje iskustva sa drugim kladioničarima, jer na taj način širimo našu zajednicu.

Bez naknade za uplate depozita!

Svakako je veoma bitno da iskoristite sve prednosti online kladionica prilikom svojih strategija za kladjenje. Pobrinite se da iskoristite sve bonuse koje vam kladionica omogući jer na ovaj način vi maksimizirate vaš profit i smanjujete troškove.

Predlažemo vam nekoliko kladionica koje su se pokazale kao dobre za ovu strategiju. Svakako da je jedna od njih Unibet sportske kladionice koja vam nudi veoma dobar bonus, mada ni promocije 22bet ne zaostaju za ovom sjajnom kladionicom. CampoBet nova online kladionica je još jedna u nizu novih online kladionica gde možete otvoriti nalog i koristiti arbitraze za kladjenje.

Kada su u pitanju naše domaće kladionice i njihove promocije moramo istaći promocije I bonusi kladionice WWin, kao i fantastican bonus Pinn bet. Admiral Bet mobilna aplikacija je jedna od retkih online kladionica koja vam omogućava veoma brzu uplatu tiketa što je svakako veoma korisno prilikom korišćenja ove strategije.

Ono što je jedino važno jeste da ovu strategiju sprovedete u delo bez bilo kakvih gubitaka. Sa srećom.