Registracija i verifikacija naloga u online sportskim kladionicama

Stevan Bozic

Stevan Bozic

grafika za paragraf 'Registracija i verifikacija naloga u onlajn sportskim kladionicama'

Online kladionice u Srbiji imaju različite načine registracije naloga i verifikacije se mogu razlikovati. S toga je potrebno da detaljno ispratite forme za unos podataka kako biste se pravilno registrovali. Nakon što se registrujete potrebno je da verifikujete vaš nalog, kako bi mogli da koristite platformu bez bilo kakvih poteškoća.

Verifikacija naloga je standardan deo KYC procesa i bitna je kako za korisnike tako i za online kladionice. Što se tiče vas kao korisnika bitno je da verifikujete nalog kako biste imali pravo na sve benefit koji vas očekuju. Bilo da se radi o bonusu dobrodošlice ili odredjenim metodama isplate uvek je bolja opcija da svoj nalog verifikujete odmah nakon registracije.

Verifikacija naloga za online kladionice jeste bitna, ali ne koliko i za vas. Što se tiče kladionica ovaj proces je standardna procedura koju je potrebno ispoštovati kada je u pitanju legalna online kladionica. Pored toga, kladionice na ovaj način mogu biti sigurni da se radi o realnoj osobi i mogu vam slati promotivne ponude.

Zašto Kladionice Žele da Verifikuju Nalog Korisnika?

Postoji nekoliko razloga zašto online kladionice žele od svojih korisnika verifikaciju naloga. Nabrojaćemo samo neke od njih:

Zakonski okviri - Da bi kladionica poslovala po zakonu, potrebno je da svi korisnici imaju potvrdjen identitet kako bi se osiguralo da se radi o punoletnim licima. Strogo je zabranjeno priredjivanje igara na sreću maloletnim osobama.

Prevencija pranja novca - Ukoliko ne bi dolazilo do verifikacije, moglo bi da se manipuliše novcem i ne bi mogao da se prati tok novca. Na ovaj način se osigurava legalno korišćenje sredstava u ovoj industriji.

Zaštita od prevara - Na ovaj način online kladionice štite svoje interese. Dakle smanjena je mogućnost od prevare i neovlašćenog korišćenja nečijeg naloga.

Kako Kladionice i Kazina Verifikuju Identitet Korisnika?

grafika za paragraf 'Kako Kladionice i Kazina verifikuju identitet Korisnika?'

Identitet korisnika se može verifikovati na nekoliko različitih načina u zavisnosti od samih internih procedura koje važe u nekoj online kladionici. Identitet se može verifikovati korišćenjem bilo kojeg zvaničnog dokumenta, bilo da je u pitanju lična karta ili pasoš.

Sve što je potrebno da uradite jeste da uploadujete jedan od ovih dokumenata prilikom verifikacije naloga i dokumentacija će biti pregledana od ovlašćenog lica i nakon toga će vaš nalog biti verifikovan.

Neke online kladionice u procesu verifikacije zahtevaju dodatne verifikacije kao što su potvrda prebivališta i metode koje ćete koristiti za plaćanja. Nakon potvrde identiteta potrebno je da potvrdite i adresu stanovanja, što možete učiniti slanjem kopije bilo kojeg računa.

Da bi bolje razumeli procese registracije navešćemo nekoliko primera registracije i verifikacije naloga:

  • Kako da otvorim nalogu u Soccer kladionici? Soccer online nalog je veoma jednostavno napraviti i verifikovati. Na početku vas čeka soccer nalog registracija i potrebno je da popunite registracionu formu. Sve što je potrebno da uradite nakon toga jeste da obavite soccer kladionica prijavljivanje, a soccer nalog prijava je veoma jednostavan korak koji je potrebno učiniti odmah nakon registracije naloga. Nakon soccer prijave naloga možete uploadovati potrebna dokumenta i verifikovati vaš nalog.
  • Registracija na online kladionicu Mozzart - Mozzart nalog registracija je jedan od najbržih procesa registracije naloga u online kladionicama. Mozzart nalog registracija se obavlja preko jednostavne forme za unos podataka nakon čega vas očekuje okretanje točka sreće kako biste dobili bonus dobrodošlice. Medjutim da biste ostvarili pravo na bonus, potrebno je da se obavi i mozartt verifikacija naloga.
  • Kako verifikovati Meridian nalog - Verifikacija naloga meridian kladionice je ista kao i verifikacija u ostalim online kladionicama. Potrebno je da priložite ličnu kartu ili pasoš i na taj način je proces verifikacije završen.
  • Nalog u MaxBet kladionici je veoma jednostavno otvoriti online, a odmah nakon toga vam je potrebno svega par minuta da verifikujete svoj nalog i odmah ostvarite pravo da preuzmete bonus dobrodošlice. Nakon popunjavanja forme maxbet nalog registracija je završena.
  • Top Bet kladionica je još jedna kladionica u nizu koja vam omogućava jednostavnu i brzu registraciju naloga. Top bet registracija naloga traje svega nekoliko minuta.

Verifikovao sam nalog. Šta sad?

Nakon što završite verifikaciju naloga možete koristiti platformu za kladjenje u punom potencijalu. Svi benefit i opcije su vam otključani i nemate nikakvih poteškoća da se kladite. Ukoliko želite da zpočnete online kladjenje, nakon verifikacije naloga je potrebno da uplatite svoj prvi depozit, preuzmete bonus koji vam sleduje i možete se kladiti.

Obavezno pogledajte na svom nalogu da li je verifikacija potvrdjena od strance kladionice, kao i da li postoji još neki dodatni korak koji je potrebno da učinite kako bi verifikacija bila uspešna.

Nakon što ste verifikovali vaš nalog možete preuzeti i mobilne aplikacije. Vrlo lako možete preuzeti aplikacije za kladjenje kao što su OktagonBet aplikacija za Android, Star Bet aplikacija za kladjenje, Volcano aplikacija ili Olimp aplikacija za Android.

Ono što možda niste znali jeste činjenica da neke online kladionice daju bolje kote igračima koji imaju verifikovan nalog. Kvote koje sportska kladionica OktagonBet daje svojim verifikovanim igračima su stvarno izvanredne i vredi da pogledate.

Svakako da postoje i online kladionice u kojima možete otvoriti nalog bez potrebe da verifikujete nalog sve do trenutka kada želite da podignete novac. Kladionica Dupla Šansa nema aplikaciju za kladjenje i s toga to nije moguće uraditi preko aplikacije, dok na primer wwin aplikacija za Android je klasičan primer jedne takve aplikacije za kladjenje.

Često postavljana pitanja

?

Kako da manuelno verifikujem svoj identitet u Online Kladionici?

Svoj identitet možete verifikovati odmah nakon registracije, tako što ćete započeti proces verifikacija i dostaviti na uvid sken lične karte ili pasoša.

?

Koji dokumenti su potrebni da bi se verifikovao identitet?

Bilo koji lični identifikacioni dokument može vam poslužiti kao dokument za verifikaciju. Ukoliko koristite ličnu kartu ili pasoš, budite sigurni da svaka online kladionica mora da prihvata ova dokumenta u KYC procesu.

?

Koja dokumenta kladionice i kazina prihvataju?

Kao što smo prethodno spomenuli prihvataju se lični identifikacioni dokumenti, dok pojedine online kladionice prihvataju jedino ličnu kartu ili pasoš.

?

Šta se dešava ako niste verifikovani korisnik?

Ukoliko niste verifikovani korisnik ne možete koristiti sve benefite koje vam online kladionica pruža, a prvenstveno se misli na korišćenje bonusa i isplate dobitaka.

?

Da li korisnici koji verifikuju nalog dobijaju neki bonus?

Samo verifikovani korisnici mogu imati pravo na bonus u nekoj online kladionici. Možda vam kladionica i omogući da koristite bonus sredstva pre verifikacije, ali svakako ukoliko želite da podignete novac morate verifikovati nalog.