Blog

Soccer Teletext
Soccer Teletext

Teletext zapravo ima jako dugu istoriju i iz današnje perspektive možemo slobodno reći da je on pokrenuo neku vrstu revolucije.  Definitivno je njegova uloga značajna u napretku tehnologije i svih tehlonoških sistema. Kao početak teleteksta se smatr..

Saveti za All Weather trke
Saveti za All Weather trke

All weather prvenstvo je relativno nov događaj koji je pokrenut od 2013. godine. Na mnogo načina ovaj događaj još uvek pokušava da se uspostavi i mnogi ga smatraju novitetom u trkama. All Weather trke postaju sve popularnije zbog uzbudljivog takmičenja. ..

Praznični fudbal Premijer Lige
Praznični fudbal Premijer Lige

Premijer liga je jedino veliko fudbalsko takmičenje u kojem igrači ne uživaju u pauzi tokom ovog prazničnog perioda. Prvenstvene utakmice zakazuju se oko Božića i Nove godine. Dok se neke lige, poput Bundeslige, prekidaju tokom zime, u Engleskoj je ..

Kako ocenjujemo kladionice?
Kako ocenjujemo kladionice?

Danas na internetu možete saznati skoro sve informacije koje su vam potrebne. Isto je i sa online klađenjem i kladionicama na kojima se možete uživo kladiti. Veliki je broj web sajtova na kojima možete pogledati recenzije kladionica, ali velika većina ima..