Trening kampa Jevgenijs «Hurricane» Aleksejevs: Priprema za Borbu u Španiji

Stevan Bozic

Stevan Bozic

Trening kampa Jevgenijs «Hurricane» Aleksejevs: Priprema za Borbu u Španiji

Naporne pripreme za planiranu borbu ovog proleća su već uveliko u toku za ambasadora MightyTips-a, Jevgenija "The Hurricane" Aleksejeva.

Trenira zajedno sa poznatim bokserskim trenerom Romanom Anušinom, a neporaženi bokser ima za cilj da produži svoj niz pobeda i napreduje na rang listi.

Anušin je legendarni trener koji je sarađivao sa borcima poput Mairis Briedisa, bivšeg IBF i IBO šampiona u lakoj velter kategoriji Eduarda Trojanovskog, i sada sa Uraganom. On je poznat po radu sa spuštenim gardom i fokuserima na elitnom nivou. Redovni trener u Mayweather teretani već dugi niz godina, sada je nastanjen u Španiji.

Tokom kampa, The Hurricane će usavršavati svoje veštine izvođenja najviše moguće tehnike, usklađivanja vremena, i raditi na svojoj kondiciji.

Uzbudljivo je vreme za The Hurricane-a - On je neporažen u 15 borbi, od kojih je osam završeno nokautom. Njegova poslednja pobeda bila je nad Nikolom Veronom - ubedljivo je nadmašio svog protivnika sa rezultatom 60-54, 60-53 i 60-53 prema ocenama sudija.

U svojoj predposlednjoj borbi, ostvario je nokaut pobedu nad francuskim borcem Dmitrijem Trenelom u dominantnom izdanju, uključujući tri rušenja (jednom u prvoj rundi i dva puta u trećoj rundi).

S obzirom da se radi o prethodnom šampionu u kickboxu, on je imao iskustva u različitim borilačkim sportovima pre nego što se fokusirao na boks. Izgleda da ova odluka donosi rezultate s obzirom da teži da postane jedan od najistaknutijih boksera u Evropi.

Kao deo svoje uloge ambasadora MightyTips-a, The Hurricane pomaže u promociji veb-sajta kao vodećeg agregatora za sportsko klađenje. Sajt pruža:

Pored navedenih stvari na MightyTips platformi možete pronaći i razne druge korisne informacije. Na primer, možete pogledati listu najboljih kladionica boks u Srbiji ili pak pogledati koja kladionica prihvata neke opcije plaćanja. Verovatno niste ni znali da je od skoro moguća uplata na kladionicu sa paysafecard.

Drugi trening kamp u Španiji za The Hurricane

Ukoliko ovaj kamp prođe čak i blizu onoga kako je bilo na prvom u Španiji, onda će The Hurricane biti maksimalno spreman za predstojeće borbe. Podsećamo, nakon boravka The Hurricane u kampu boksa u Benidormu mladi borac je ostvario neverovatne rezultate.

Razmišljajući na kraju svog prethodnog kampa sa Anušinom, rekao je:

Dvadeset dva dana hladnog treninga kombinujući prijatnu špansku klimu i puno rada sa mojim trenerom Romanom Anušinom. Ispostavilo se da je bilo veoma korisno i zabavno.

Bokserski kampovi su među najnapornijim i najobuhvatnijim koje profesionalni sportista može podneti. Iako izazovni, ciljani treninzi omogućavaju borcima da se fokusiraju na specifične tehnike, strategije i kondiciju potrebne za uspeh u ringu. Anušin ima mnogo pohvala u ovom sportu, s borcima koji hvale njegovo duboko razumevanje sporta.

Španija kao vrhunsko mesto za trenerske kampove

Španija kao vrhunsko mesto za trenerske kampove

U poslednjih nekoliko godina, Iberijsko poluostrvo postalo je popularna destinacija za profesionalne boksere. Vreme u Španiji je idealno za trening na otvorenom. Zemlja ima mediteransku klimu sa blagim zimama i vrelim letima, što omogućava trening na otvorenom skoro tokom cele godine. Odličan kvalitet života može privući premijerni talenat iz celog sveta, kao što se i vidi po tome što Anušin bazira svoj rad tamo.

Zemlja je iznedrila mnogo svetski priznatih boksera, poput Havijera Kastiljeja, Kika Martineza i Roberta Kastanona. Treniranje na mestu s tako jakom bokserskom kulturom može inspirisati i motivisati borce, a borcima su istovremeno na raspolaganju i odlični objekti.

Zapratite The Hurricane u akciji

Možete ostati u toku s najnovijim vestima i događajima vezanim za karijeru mladog borca kao što je The Hurricane povezujući se s njim na različitim društvenim mrežama. Kao profesionalni bokser, često deli snimke treninga iz backstage-a, raspored budućih borbi i motivacione poruke za svoje obožavaoce.

Pratite ga na sledećim platformama:

  1. Instagram
  2. TikTok
  3. Youtube

Za biznis ponude, kontaktirajte njegovog menadzera na maria.gritsak@mightytips.com.