‘The Hurricane’ postaje MightyTips ambassador

Stevan Bozic

Stevan Bozic

The Hurricane postaje Mighty Tips ambassador

MightyTips tim sa ponosom objavljuje da imamo potpuno novog, veoma snažnog ambasadora naše posade.

Oduševljeni smo što možemo da se pohvalimo da na našem spisku imamo proslavljenog boksera Jevgenija "The Hurricane" Aleksejevsa. Super talentovani Letonac se može pohvaliti sa nizom od 13 pobeda i nijednim porazom (13-0) u svojoj mladoj profesionalnoj karijeri, a prepoznatljiv je po brzini ruku i relativnoj snazi.

Kao kompanija orjentisana na sport, učinićemo sve što je u našoj moći da pomognemo mladim sportistima da dosegnu nove uspehe - nadamo se da će naše partnerstvo sa The Hurricane njemu lično pomoći da savlada buduće protivnike i održi svoj nepobediv niz, dok istovremeno promoviše naš brend kao mesto gde možete pronaći najbolje sajtove za kladjenje na boks, kao i aplikacije za kladjenje na boks.

Naša nova borilačka zvezda će se sledeće nedelje suočiti sa Francuzom Dimitrijem Trenelom (9-3-0). Njih dvojica će biti u undercard-u borbe Semjuela Moline (dvostruki šampion Španije u lakoj i superlakoj kategoriji) i Ignacija Mendoze (44 pobede, 14 poraza, tri nerešena ishoda) koji će se održati 5. avgusta u Holiday World Resortu u Benalmadeni, Španija.

U nastavku pročitajte naš intervju sa uzbudljivim Letoncem kako biste saznali više o njegovom putu da postane jedan od najvećih talenata istočne Evrope.

Ko je "The Hurricane”

Who is The Hurricane
Rođen: 6. jula 1993. godine, Letonija
Visina: 183 cm (6'0")
Rekord u profesionalnom boksu: 13 pobeda, 0 nerešenih i 0 poraza
Pobede nokautom (KO): 53.85%
Stil borbe: Dešnjak
Nagrade u borilačkoj karijeri: Svetski šampion u kik boksu 2007, Evropski šampion u kik boksu 2008, Baltički K-1 šampion 2010, Evropski šampion u Muaythai-ju 2011, Evropski šampion u profesionalnom K-1 boksu 2015.

Borba je u krvi ovog borca, on razmenjuje udarce sa protivnicima još od svoje šeste godine, ali ne rukama već nogama.

Podelio je sa nama kako se rodila njegova ljubav prema borilačkim sportovima: "Otac me je odveo na trening Taekwondoa i zaljubio sam se u to što sam video. Nakon mnogo sati treninga i vežbanja, dostigao sam crni pojas. Nakon toga, postao sam višestruki šampion Letonije, Baltičkih država i Evrope."

Nakon uspeha u Taekwondou, posvetio je svoju pažnju kik boksu, gde je njegov talenat nastavio da se razvija. "Sa 13 godina, počeo sam da se takmičim po pravilima kik boksa i dobri rezultati su jednostavno nastavili da dolaze. Nakon godinu dana, pobedio sam u sedam borbi u jednom danu i postao svetski šampion u kik boksu u Italiji. Sa 15 godina, postao sam evropski šampion."

Njegov meteorski uspon u kik boksu zaustavljen je 2015. kada je slomio nogu nakon samo 17 sekundi od prve borbe. U trenutku je njegova karijera koja obećava naizgled prekinuta.

Pratite boksera @ealeksеev na Instagramu i Youtubeu za najnovije informacije o njegovoj karijeri. Za poslovne upite, kontaktirajte njegovog menadžera na adresu maria.gritsak@mightytips.com.

The Hurricane-ova boks karijera

The Hurricane-ova boks karijera

Nakon samo mesec dana provedenih igrajući video igre - završivši igru "The Witcher 3" u rekordno kratkom vremenu - njegova nemirna priroda ga je navela da odbaci štake i ponovo se vrati teretani. Zbog svoje noge, zamenio je pete rukama i počeo nemilosrdno udarati bokserske patike koje su nesrećno prešle put sa muškarcem koji je želeo da ispolji svoje frustracije zbog povrede.

Nije prošlo mnogo vremena i The Hurricane-u je ponovo omogućeno da pokaže svoj raskošni talenat, ali ljubav prema kik boksu je i dalje bila veoma jaka.

"Samo pola godine nakon strašne povrede, ponuđen mi je bokserski meč u areni u Rigi. Tada sam već imao dve pobede u svojoj bokserskoj karijeri, ali nisam razmišljao o tome da postanem profesionalni bokser. Želeo sam da se vratim kik boksu."

Nakon razgovora sa svojim trenerom bio je uveren da je njegova budućnost u boksu i da sve leži isključivo u njegovim pesnicama.

"Odlučili smo da ipak ostanem u boksu. Sviđa mi se, dobro mi ide, i uopšteno gledano to je klasičniji sport."

Takođe je potražio pomoć od Latvijske zvezde i trostrukog svetskog šampiona u kruzer kategoriji, Mairisa Briedisa, koji je pristao na brojne sparing sesije kako bi mu pomogao u pripremi - ovom iskustvu delimično pripisuje svoj izvanredan uspon i postignute rezultate u ovom sportu do sada, uprkos veoma mladoj karijeri.

Trud mu se isplatio i on i dalje stoji neporažen u ovom sportu.

Šta mi radimo na MightyTips-u

Cilj MightyTips websajta je da pruži sveobuhvatne i detaljne savete o sportskom klađenju, kao i recenzije najboljih kladionica, našim 1.3 miliona jedinstvenih čitalaca mesečno, kako bismo pomogli kladioničarima da ostvare maksimalno zadovoljstvo tokom svog klađenja.

To uključuje detaljno objašnjenje kako funkcionišu bonusi kladionica na sajtovima u Srbiji, istaknute najbolje aplikacije za klađenje, kao i pregled pojedinačnih sportskih događaja.

Takođe nudimo informacije o najboljim kladionicama za različite sportove, kao i opšte informacije o kladionicama koje omogućavaju klađenje uživo ili klađenje sa visokim ulozima - sve to potpuno besplatno. Tražite neke velike tipove u boksu pred meč "The Hurricane"-a? Pogledajte naše recenzije kladionica! Ocenjujemo sve, od bonusa do kvota i margina, do načina uplate depozita (od platnih kartica do uplate depozita preko Skrilla).