Affiliate godine - SEOBROTHERS pobednici na SIGMA 2023

Stevan Bozic

Stevan Bozic

Affiliate godine - SEOBROTHERS pobednici na SIGMA 2023

Uzbudljivo veče za iGaming industriju dogodilo se 5. septembra 2023. godine na prestižnom događaju Balkans/CIS Gaming Awards u organizaciji kompanije SiGMA. Na ovom uglednom događaju, kompanija SEO BROTHERS, vlasnik platforme MightyTips i lider u oblasti iGaming industrije, ponosno je primila priznanje za najbolju affiliate kompaniju godine.

Ovogodišnja ceremonija, koja je okupila ključne iGaming kompanije i inovatore sa Balkana i u zemljama Zajednice nezavisnih država (CIS), bila je izuzetna prilika za priznavanje izuzetnih dostignuća u iGaming industriji. Kompanija SEO BROTHERS, sa svojim izvanrednim radom u oblasti partnerstava i affiliate marketinga, istakla se među konkurencijom i zaslužila najvišu nagradu. Veliko veče za našu kompaniju i sve naše zaposlene.

Kompanija SEO BROTHERS proglašena za najbolju affiliate kompaniju na Balkans/CIS Gaming Awards 2023

Predstavnici kompanije SEO BROTHERS primili su nagradu sa velikim ponosom i zahvalili svojim partnerima i timu na strastvenom i posvećenom radu koji je omogućio ovu izuzetnu priliku da se još više čuje za našu kompaniju. Naravno, i MightyTips ambasador je veoma zaslužan za vidljivost naše kompanije u svetu sporta.

Ova nagrada nije samo priznanje za dosadašnji rad, već i značajan podstrek za budući rad. Sada smo postali još prepoznatljiviji, i moramo nastaviti da održavamo visoke standarde. Ponosimo se našom kompanijom i onim što radimo, i nastavićemo da radimo na izvanrednom nivou kako bi naši partneri bili ponosni na našu saradnju,

izjavila je Aleksandra Drigo, Head of Sales u MightyTips-u. Kompanija SEO BROTHERS i dalje će nastaviti da se razvija i napreduje kako bi unapredila svoje usluge i negovala svoj posvećeni tim u godinama koje dolaze.

Šta predstavlja Balkans/CIS Gaming Awards

Šta predstavlja Balkans/CIS Gaming Awards

Balkans/CIS Gaming Awards postao je renomirani događaj za industriju igara na ovom području, pružajući platformu za prepoznavanje izuzetnih dostignuća i inovacija. Priznanje kompaniji SEO BROTHERS za najbolju affiliate kompaniju godine dodatno potvrđuje kvalitet i angažovanost ove kompanije u pružanju izvanrednih usluga i partnerstava u iGaming industriji.

U pitanju je godišnji događaj koji se sada već etablirao kao vrhunac za industriju igara na sreću na Balkanu i u zemljama Zajednice nezavisnih država (CIS). Ovaj impresivni skup organizuje renomirana kompanija SiGMA sa Malte. SiGMA (Summit of iGaming Malta) je poznata igračka kompanija koja organizuje niz prestižnih događaja i konferencija u okviru industrije online kockanja i igara na sreću.

Dogadjaj koji se održao na Kipru za cilj ima da privuče i okupi iGaming profesionalce, inovatore i entuzijaste kako bi prepoznali izvanredna dostignuća u igrama na sreću, tehnologiji i affiliate marketingu. Tokom večeri, stručni žiri dodeljuje nagrade u različitim kategorijama, čime se ističu najvredniji i najuspešniji.

Balkans/CIS Gaming Awards ne samo da nagrađuje izvanredne doprinose igračkoj industriji, već i jača veze između Balkana i zemalja CIS-a. Ovaj događaj podstiče saradnju, razmenu iskustava i pomaže u izgradnji mostova između različitih iGaming zajednica.

Koliko nam znači ova prestižna nagrada

Nominacija i osvajanje priznanja za najbolju kompaniju u određenoj kategoriji na SiGMA konferencijama ima izuzetan značaj za kompanije i pojedince u iGaming industriji. Ova vrsta priznanja ne samo da predstavlja potvrdu izvanrednog rada i poslovnog uspehai, već donosi niz ključnih koristi za naš budući rad. Pogotovo ako se u obzir uzmu naše recenzije za aplikacije za kladjenje.

Biti nominovan ili osvojiti nagradu na SiGMA konferencijama znači automatsko povećanje ugleda i vidljivosti u iGaming industriji. Osvojena nagrada nam može otvoriti nove poslovne prilike i povećati naše ponude za bonus dobrodošlice u Srbiji, ali svakako je visoko motivisala ceo naš tim.

Još jednom želimo da se zahvalimo kompaniji SiGMA na ovako prestižnom priznanju i predivnoj večeri koja će se danima prepričava u našem timu.