Jevgenijs Aleksejevs reaguje na Canelo-Charlo borbu

Stevan Bozic

Stevan Bozic

Da li je ovo najbolje što smo videli od Kanela Alvareza u poslednjih nekoliko godina? Vrlo verovatno. Nakon borbe, izjavio je:

Niko ne može pobediti ovakvog Kanela. Ja sam snažan borac - sve vreme. Ja sam snažan čovek.

Moramo se složiti da je u potpunosti u pravu.

Bila je to fenomenalna borba od strane borca koji je imao šta da pokaže nakon poraza jednoglasnom odlukom od strane Dmitrija Bivola, kontroverzne pobede nad starijim Genadijem Golovkinom i ubedljive pobede nad Džonom Rajderom. Ovakvim borbama definitvno je svima zapušio usta.

Na našem portalu uvek možete naći sve detalje i saznati koja je prognoza Jevgenija za narednu borbu Canelo vs Charloa. Najbolje kvote koje su kladionice davale za Kanela bile su 1.21 - i opravdao je to poverenje.

Naš čovek, Jevgenij "The Hurricane" Aleksejev, izosi svoje mišljenje o borbi, zašto je iskustvo Kanela uvek bilo ključni faktor i kako je potpuno zaslužio pobedu neverovatnom kombinacijom veštine i snage. Da se pristetimo, Uragan je predvideo pobedu Kanela na MightyTips-u - nadamo se da ste ga poslušali i kladili se na nekom od najboljih sajtova za klađenje na boks koji trenutno postoje.

Kanelo je bio lovac, a Šarlo je bio plen

Kanelo je bio lovac, a Šarlo je bio plen.

The Hurricane dobro poznaje savladavanje protivnika sa preciznošću, tačnošću i ogromnom snagom. Njegova nedavna pobeda nad Dimitrijem Trenelom bila je apsolutna dominacija u ringu, kontrolisanje borbe od početka pre nego što je pobedio Francuza i tako sačuvao svoj neporaženi skor.

On veruje da su postojala dva ključna trenutka u tom meču:

Ističu se dva ključna trenutka. Prvo i najvažnije, bilo je očigledno da je Šarlo osećao ogroman pritisak zbog ogromnog strahopoštovanja koje je gajio prema Kanelu - zbog njegove snage, veštine i iskustva. Ovaj meč pokazao je da je Šarlo potpuno bio obavijen aurom velikog protivnika, što ga je sprečavalo da otkrije svoj pravi potencijal.Drugi ključni tenutak, kao što sam već spomenuo u svom prethodnom članku, Kaneloovo nagomilano iskustvo igralo je ključnu ulogu u ovom meču. Važno je napomenuti da Šarlo nije mogao baš da boksuje; borio se za preživljavanje u ringu, usmeravajući sve svoje napore da izdrži na nogama do kraja borbe. Ovaj meč može se uporediti sa scenarijem lova i plena: Kanelo je bio lovac, a Šarlo je bio plen.

Šta sledi za ova dva borca?

Šta sledi za ova dva borca?

Kanelo je više puta izražavao svoju želju da pređe u polutešku kategoriju kako bi imao priliku za osvetu protiv Bivola. Međutim, Rus se opire toj ideji, pogotovo ako borba ide po Kanelovim uslovima. Nedavno je rekao u intervjuu:

Već sam ga pobedio u toj kategoriji; zašto bih mu dao revanš?

Teško je videti kako će se ovaj meč ostvariti bez toga da meksička legenda ustupi neki teren.

Umesto toga, može umiriti vapaje ljubitelja boksa i suočiti se s Davidom Benavidezom - trenutnim obavezni izazivačem WBC šampiona, koji se suočava s Demetriusom Andradeom u teškom duelu koji nam sledi ovog vikenda. Druga opcija je borba protiv Jermalla Charla, Jermellovog brata. Ovakav splet se nameće sam po sebi, a gledanost bi bila zagarantovana.

S druge strane, IBF/WBA/WBC šampion Charlo dobio je nalog da brani svoj IBF naslov protiv obaveznog izazivača Bakhrama Murtazalijeva (21-0, 15KOs) od strane Međunarodne Kuće slavnih. Ova borba se mora održati najkasnije do 9. novembra. On će verovatno odbiti opasni izazov i pretpostavljamo da će napustiti naslov kako bi jurio veliki novac u nekom profitabilnijem i marketinški prihvatljivijem meču.

Nemojte se iznenaditi ako ga vidite u obračunu s Timom Cisijem, pod uslovom da Australijanac pobedi u svom meču protiv Briana Mendoze ovog vikenda.

Ukoliko ste ljubitelj borilačkih sportova i tražite najbolje online sportske kladionice, UFC kladionice u Srbiji ili sajtove za klađenje na WWE? Ne zaboravite posetiti MightyTips - specijalizovani smo za recenzije sajtova za kladjenje, savete i još mnogo toga! Želite li da saznate koja online kladionica koje prihvataju uplatu na bankovni račun, ili pak da pogledate koje kladionice u Srbiji daju najbolje bonuse. Na našem portalu pronaći ćete sve ove savete.

Pratite boksera @ealeksejev na Instagramu i YouTube-u za najnovije informacije o njegovoj karijeri. Za poslovne upite, kontaktirajte njegovog menadžera na maria.gritsak@mightytips.com.