Prognoza Jevgenija 'Uragana' Aleksejeva za narednu borbu Canelo vs Charloa

Stevan Bozic

Stevan Bozic

Predviđanje Jevgenija 'Uragana' Aleksejeva za nadolazeću borbu Canelo vs. Charlo

Bliži se uzbudljivo veče borbe kada Canelo Alvarez brani svoje četiri titule u super srednjoj kategoriji protiv neprikosnovenog šampiona u junior srednjoj kategoriji, Jermell Charloa. Borba se održava u T-Mobile Areni u Las Vegasu 30. Septembra. Ovo je svakako jedna od 5 najboljih boks mečeva u Septembru.

Neporaženi bokser i ambasador MightyTips-a Jevgenijs 'Uragan' Aleksejevs , sa rekordom od 14 pobeda i nijednim porazom, nakon nedavne pobede nad francuskim borcem Dimitrijem Trenelom, iznosi svoje mišljenje o predstojećem meču.

Analiziramo statistiku boraca, stilove borbe i najbolje savete za klađenje pre nego što se začuje zvuk za pošetak borbe na subotnje veče. Možete pratiti savete The Hurricane-a uz ponudu besplatnih uloga sportske kladionice u Srbiji, kao i bonusa dobrodošlice za nove igrače.

Canelo Alvarez - Jedan od najvećih Meksičkih boraca svih vremena

Canelo Alvarez - Jedan od najvećih Meksičkih boraca svih vremena

Canelo Alvarez, čije je pravo ime Santos Saúl Álvarez Barragán, je borilački ponos Meksika i zauvek će ostati upisan kao jedan od najvećih učesnika u istoriji ovog sporta.

Alvarez je profesionalni bokser koji je sa samo 15 godina imao svoj debi davne 2005. godine, pobedivši Abrahama Gonzaleza nokautom. Zašto je Alvarez već tada boksovao protiv odraslih muškaraca? Zato što nisu mogli da pronađu nikog u njegovoj uzrasnoj grupi ko bi mu pružio izazov. Nakon impresivne pobede nad Gonzalezom, nastavio je da impresionira, i nokautirao je 11 od 13 protivnika u prvih 19 meseci svoje karijere. Više nego impresivan način da započnete profesionalnu boksersku karijeru.

Njegov trenutni rekord obuhvata impresivnih 59 pobeda, uz samo 2 poraza i 2 nerešena meča, pri čemu je ostvario čak 39 nokauta. No, ono što ga izdvaja kao jedinstvenog boksera u istoriji jeste činjenica da je postao neprikosnoveni šampion u super srednjoj kategoriji, što je do sada uspelo samo njemu. Taj izuzetan uspeh uključivao je osvajanje WBA (Super), WBC i Ring Magazine titula 2020. godine, te osvajanje IBF i WBO titula 2021. Godine.

Njegova karijera obiluje uzbuđujućim borbama, a nijedna nije bila uzbudljivija od serije mečeva protiv Gennady Golovkina prošle godine, iz koje je izašao kao pobednik, iako na pomalo kontroverzan način.

Jermell Charlo - Snažan i precizan borac

Jermell Charlo - Snažan i precizan borac

Jermall Charlo je američki profesionalni bokser poznat po svojoj preciznosti i snazi u ringu. Rođen je 19. maja 1990. godine u Richmondu, Teksasu, i od tada je izgradio izuzetnu karijeru. Počeo je profesionalno da se bavi boksom 2008. godine i tokom svog puta uspeo je da osvoji nekoliko titula u srednjoj kategoriji. On se takođe ponosi svojim neporaženim rekordom.

Borbeni stil Jermalla Charloa ističe se po njegovom beskompromisnom pristupu ringu i virtuoznoj tehničkoj veštini. Ova kombinacija mu je omogućila da ostvari impresivne pobede nad uglednim protivnicima, među kojima se ističe Sergiy Derevyanchenko.

Ipak, vrhunac njegove karijere dogodio se u trenutku kada je postao WBC šampion srednje kategorije, brutalno nokautiravši Huga Centeno Jr. Ovaj spektakularan trenutak potvrdio je njegovo mesto među elitom svetskog boksa i ostaće urezan u anale borilačkog sporta.

Alvarez je iskusan i prepreden bokser koji će nesumnjivo predstavljati ozbiljan izazov za Charloa. Iako Alvarez ima više iskustva u šampionatima, Charlov neporaženi rekord i udarci puni snage mogu prevagnuti u njegovu korist. Međutim, od suštinskog je značaja da Charlo ne potceni Alvarzovu sposobnost prilagošavanja i taktičku veštinu. Borba bi mogla biti prelomni trenutak u Charloovoj karijeri, bilo da potvrdi svoj status vrhunskog boksera ili označi teške trenutke u ringu.

Prognoza MightyTips ambasadora - Jevgenija Aleksejeva The Hurricane-a

Prognoza MightyTips ambasadora - Jevgenija Aleksejeva The Hurricane-a

Canelo Alvarez pobedjuje!

Pratite boksera @ealeksеev na Instagramu i Youtubeu za najnovije informacije o njegovoj karijeri. Za poslovne upite, kontaktirajte njegovog menadžera na adresu maria.gritsak@mightytips.com.

Nekoliko faktora me navodi da verujem u konačan ishod ove borbe:

Nedavna forma - Prošlo je više od godinu dana od poslednjeg meča Jermalla Charloa, dok je Canelo imao dva meča protiv vrhunskih boraca u tom periodu.

Charlo je napredovao za dve težinske kategorije - Kako je nedavno izjavio, gubi brzinu svaki put kada prelazi u drugu težinsku kategoriju. Pronašao je rešenje u ravnoteži između snage udaraca i brzine, ali efikasnost te strategije će biti potpuno vidljiva u ovom meču.

Alvarezovo iskustvo - Iako je Charlo neprikosnoveni šampion, njegovi protivnici nisu bili na nivou boraca protiv kojih se borio Canelo Alvarez.

Da bi pobedio Canela, Charlo mora biti u svojoj najboljoj psihičkoj i fizičkoj formi. Mora se pridržavati plana u svim rundama i ne sme da dopusti da emocije prevladaju. Mora neprestano biti u pokretu i izbegavati duže zadržavanje u sredini ringa, održavajući veće udaljenosti. Charlo ne sme da se upušta u razmenu udaraca sa Canelom, jer će ovaj verovatno biti nadmoćniji u tom segmentu.

O MightyTips-u

Za sve igrače koji traže najbolje online kladionice i žele detaljne recenzije koje obuhvataju različite vrste bonusa, MightyTips je savršen izvor. Osim toga, svakodnevno pružamo besplatne savete za klađenje, kao i koje metode plaćanja su najbolje za igrače. Bilo da je u pitanju kladjenje preko bankovnog transfera, kladjenje karticama ili preko kripto valuta.

Ako želite da se kladite na boks i tražite najbolje kladionice za boks kladjenje, MightyTips nudi vodič koji će vam pomoći da donesete najbolje moguće odluke.